Instagram'da Sesli Mesaj Nasıl Gönderilir?

Instagram'a yeni gelen güncellemeyle birlikte artık mesajlaşmalarınızda sesli mesajlar da gönderebilirsiniz. Bu özelliği nasıl kullanabileceğinizi rehberimizden öğrenebilirsiniz.

Instagram'da Sesli Mesaj Nasıl Gönderilir?

Instagram, mobil uygulamasında mesajlaşma bölümünü iyileştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Artık birçok kullanıcı mesajlaşma platformu olarak da Instagram’ı kullanmaya başlamış durumda. Yeni gelen güncellemeyle birlikte artık mesajlaşmalarınızda sesli mesajlar da gönderebiliyorsunuz. Bu rehberimizde, Instagram’da sesli mesaj nasıl gönderilir? İnceliyoruz.

Instagram’da Sesli Mesaj Gönderme

Instagram sesli mesaj kaydetme

Android ve iOS platformunda Instagram uygulamasını son sürüme güncelledikten sonra mesajlaşma bölümünü açıyoruz. Sesli mesaj göndermek istediğiniz bir kişiyi seçtikten sonra mesaj yazma alanındaki mikrofon simgesini görebilirsiniz. Burada, sesli mesaj göndermek için mikrofona basılı tutun ve konuşun.

Instagram sesli mesaj gönderme

Mikrofon tuşunu bıraktıktan sonra sesli mesajınız otomatik olarak gönderilecektir. Dinlemek için oynat butonuna tıklayabilirsiniz. Göndereceğiniz sesli mesajların uzunluğu konusunda herhangi bir sınırlama bulunmuyor. WhatsApp uygulamasında sesli mesaj gönderirken, eller serbest moduna getirerek kayıt yapabiliyorsunuz. Instagram da ilerleyen zamanlarda bu özelliği kendi uygulamasına getirecektir diye düşünüyorum.

Instagram'da Yorum Engelleme Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram'da Yorum Engelleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da yorum engeli artık belirli kişilere uygulanabiliyor.


Instagram Görüntülü Konuşma - Arama (Video Chat) Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram Görüntülü Konuşma - Arama (Video Chat) Nasıl Yapılır?

Instagram görüntülü arama (video chat) özelliği hem Android hem de iPhone’da kullanılabiliyor. Aynı anda 4 kişiye kadar Instagram’da görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz.

YORUMLAR