Instagram Hareketli Çıkartma Nasıl Yapılır?

Instagram'da daha yaratıcı içerikler üretmek istiyorsanız bunun için kendi hareketli çıkartmalarınızı oluşturabilirsiniz. Nasıl mı? Bu yazımızda anlattık!

İmge Kaplan -

Instagram’da birkaç saniye içinde hareketli çıkartmalar oluşturabileceğiniz yeni bir özellik kullanıma açıldı. Bu özellik sayesinde fotoğraf ve videolarınızdaki belli bir alanı seçili hale getirip keserek yeni çıkartmalar oluşturabileceksiniz.

Fotoğraftan sticker oluşturma işlemi zaten bir süredir çeşitli uygulamalar aracılığıyla yapılabiliyordu. Videolar ise GIF’e dönütürülüp kullanılabiliyordu. Fakat bu özellik bize çok daha fazlasını sunuyor. Bu içerikte Instagram’da nasıl hareketli çıkartma oluşturulur? Sorusunun cevabını adım adım anlatıyoruz!

Sosyal Medya

Instagram’a Giremiyorum Hatası ve Çözüm Yolları

Instagram’da Hareketli Çıkartma Nasıl Oluşturulur?

Uygulamayı açtıktan sonra hikaye oluşturma bölümünde bulunan ‘kesimler’ seçeneği ile galerinizde bulunan videolardan hareketli çıkartmalar oluşturabilirsiniz. İzlemeniz gereken adımlar sırası ile şu şekilde:

Instagram’da Oluşturulan Çıkartmalar Nasıl Silinir?

nasıl yapılır

Instagram'da Ortak Paylaşım Nasıl Yapılır?

Instagram hakkında sizin merak ettiğiniz başka neler var? Nasıl yapıldığını öğrenmek istediğiniz Instagram özellikleri hangileri? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR