Instagram’da Takipçi Satın Almak Ne Kadar Güvenli?

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram’da Takipçi Satın Almak Ne Kadar Güvenli? Sizler için anlatıyoruz.

Instagram bilindiği gibi dünya üzerinde 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Her geçen gün daha da fazla kullanıcı kazanan şirket, birçok insana ve şirkete para kazanma imkanı sağlamıştır. Ancak para kazanmak için takipçi kitlesinin fazla olması gerekmektedir. Bu durumdan dolayı birçok web sitesi ve uygulama ücretli veya ücretsiz takipçi arttırma, beğeni arttırma gibi hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler birçok şirket ve kullanıcı tarafından oldukça fazla kullanılmaktadır. Peki Instagram takipçi satın almak güvenli mi?

Instagram’da Takipçi Satın Almak Ne Kadar Güvenli?

Takipçi sayısını artırmak isteyen kullanıcıların ya da Instagram'da büyüyüp geniş kitlelere ulaşmak isteyen e-ticaret şirketlerinin ilk yaptıkları hata bir web sitesi veya uygulamadan beğeni, takipçi artırma hilelerine başvurmalarıdır. Fakat bu hizmetler güvenli veya sağlıklı değildir. Birçok yerde bu hizmeti sağlayan platformlar, gerçek takipçi, gerçek beğeni gibi reklamlar yapar. 

Bu olayı gören alıcılar takipçi ve beğenilerinin sahte olduklarını kolay bir şekilde anlayabilir. Hal böyle olduğundan satın alma işlemlerinden vazgeçerler. Bunu gören takipçi sayfaları, gerçek Instagram kullanıcılarının hesaplarını birer zombi hesaba çevirerek pazarlama yoluna koyulmuştur. Bu pazarlama taktikleri başarılı olsada ücretli veya ücretsiz takipçi ya da beğeni hizmeti veren platformları kullanmamak gerekir.

instagram-takipci-satin-almak2

Bu platformların birçoğu Instagram takipçi sayınızı veya beğeni sayınızı arttırmak istediğinizde hesabınızı girmenizi isteyecektir. Bu durum hesabınızın 3. kişiler tarafından erişilebilir olması demektir. Bu hizmetten yararlandığınız da hesabınızın takipçi sayısı ve beğeni sayısı artabilir hatta takip eden veya beğeni yapan kişiler gerçek bir profil olabilir. Ancak bu olay sanıldığı gibi masum değildir. Çünkü bu hizmet genellikle bir havuz oluşturularak yapılmaktadır. Yani sizin 3. kişiler tarafından erişilebilen hesabınız zombi moduna geçmiş ve sizden habersiz farklı kullanıcılara beğeni, yorum yapmakta ve takip etmekte kullanılabilir.

Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Toplanan Verileri Görme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram bilindiği üzere dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Meta şirketi tarafından toplanan veriler Instagram’da yaptığınız her işlemi kayıt altına almakta ve bu verileri hem kendi açısından hem kullanıcı açısından kullanmaktadır.

Bu hizmeti sağlayan platformların birçoğu bu şekilde çalışır. Bu sizin için bir şey değiştirmiyor olsa dahi Instagram algoritması sizin yaptığınız işlemlerin bir bot olduğunu anlayacak ve sizi diğer kullanıcılara önermeyecektir. Yani satış yapmak istediğinizde ya da popüler olmaya çalıştığınızda diğer kullanıcıların karşısına çıkmayacak sadece yaptığınız işlemlerle kalmış olacaksınız. Ayrıca bu hizmetin ne kadar yasal ve etik olduğu da ayrı bir tartışma konusudur.

instagram-takipci-satin-almak1

Bizlerin tavsiyesi eğer Instagram üzerinde popüler olmak istiyorsanız. Gerçekleştirmeniz gereken birkaç önerimiz bulunmakta. Bunlardan bazılarını aşağıda listelenmiş halde bulabilirsiniz.

Instagram’da Popüler Olmak İçin Yapılması Gerekenler

  • Etkileşimi artıracak içerikler oluşturun.
  • İnsanların yorum yapmasını teşvik edecek içerikler üretin.
  • Kullanıcıların tekrar tekrar izleyebileceği, kaydedip daha sonra izlemek isteyebilecekleri içerikler oluşturun.
  • Özgün içerikler üretin.
  • Düzenli içerik paylaşın.
  • İçeriklerin görüntü kalitesi iyi olsun.
  • Doğru anahtar kelimeler ile etiket kullanın
  • Instagram’da dolaşan akımları takip etmek ve sizin için uygun olanları içeriklerinize entegre edin.

Instagram'dan Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?
SOSYAL MEDYA

Instagram'dan Fotoğraf İndirme Nasıl Yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan popüler uygulaması Instagram, kullanıcılarının belki de en çok istediği şey olan Instagram fotoğraf indirme özelliğini maalesef sunmuyor.

Bu içeriğimizde Instagram’da takipçi satın almak ne kadar güvenilir, Instagram’da popüler olmak için yapmanız gerekenler neler? Adlı sorulara yanıt verdik. Sizler hiç Instagramda takipçi veya beğeni satın aldınız mı, bu hizmeti nasıl buluyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR