İnternetten Programsız Video Kesme

Online video kesme işleminin nasıl yapılacağını merak eden kişiler için çok detaylı bir rehber hazırladık. İşte videoları kesmek için yapmanız gerekenler!

Online video kesme hizmeti sayesinde herhangi bir program yüklemeden videoları çok kolay bir şekilde kesebilirsiniz. Hazırladığımız rehberde program yüklemenize gerek kalmadan internet tarayıcınız üzerinden bilgisayarınızda yer alan videoları nasıl kesebileceğinizi öğreneceksiniz.

Videoları kesebilme imkânı veren video düzenleme yazılımları sitemiz üzerinde en çok ilgi gören yazılımlar arasında yer alıyor. Özellikle videolardaki istenmeyen bölümlerden kurtulmak için kullanılan bu yazılımlar birçok kullanıcımıza hizmet veriyor.

En İyi Video Birleştirme ve Bölme Programları
YAZILIM

En İyi Video Birleştirme ve Bölme Programları

Video birleştirme ve video bölme programları, bilgisayarınızda yer alan videolar üzerinde istediğiniz düzenlemeleri gerçekleştirmenize olanak tanır.

Bu yazımızda tanıtacağımız internet servisi ise videolarınızı bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemeden kesmenize imkan veren ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir hizmet.

İnternet bağlantınızı kullanarak internet tarayıcınız üzerinden videolarınızı düzenleyebileceğiniz Online Video Kesici sayesinde bilgisayarınıza herhangi bir ek yazılım yüklemeden videolarınızı kesebiliyorsunuz. Servis özellikle küçük boyutlu videoları düzenlemek için bilgisayarınıza bir video düzenleme yazılımı yüklemek istemezseniz ideal bir servis.

Dilerseniz Online Video Kesici kullanarak videolarınızı nasıl keseceğinizi resimli olarak anlattığımız rehberimize göz atalım:

Online Video Kesme Adımları Neler?

  • Online Video Cutter sitesini ziyaret edin.
  • "Dosya Aç" butonuna basın.
  • Videoları seçin.
  • Düzenleme işlemini yapın.
  • "Kes" butonuna tıklayın.
  • "İndir" seçeneğini seçin.

Bilgisayarınızda yer alan videoları herhangi bir program yüklemeden kesebilmek için kullanabileceğiniz çeşitli çevrim içi hizmetler yer alıyor. Bu yazıda Online Video Cutter hizmeti üzerinden söz konusu işlemi nasıl gerçekleştirebileceğinizi öğreneceksiniz. Yukarıda yer alan adımları uygulayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Adımları uygularken sorun yaşayan kişiler için görsellerle detaylı bir şekilde anlattık. 

Online Video Cutter kullanarak 3 adımda video kesme işlemini tamamlayabiliyorsunuz. Video kesme sürecinin ilk adımında keseceğiniz video dosyasını seçmektesiniz. Bu iş için söz konusu servisi açtıktan sonra "Dosya Aç" tuşuna tıklıyoruz:

Keseceğiniz videoyu belirledikten sonra videonuz internet üzerinden Online Video Kesici servisine yüklenecektir. Bu süreç videonuzun boyutuna göre belli bir süre alabilir. Video yükleme işlemi bittikten sonra videomuzun kesilecek kısımlarını belirliyoruz:

Kırmızı halkalar içerisindeki işaretçileri kaydırarak kesilecek alanı belirlemekteyiz. İşaretlerin dışarısında kalan silik bölümler videolardan çıkartılacak bölümlerdir. İki işaretçi arasındaki bölüm ise keserek ayıracağımız ve farklı bir video dosyası olarak kaydedeceğimiz video bölümü olacaktır.

Söz konusu hizmet bize keseceğimiz videolar için video dönüştürme imkânı da veriyor. Sarı işaretli alan içerisinde kalan bölümden keseceğimiz videonun kaydedileceği video formatını belirleyebiliyoruz.

Hizmet bize videolarımızı MP4, AVI, FLV, WebM ve MPEG formatlarında kaydetme imkânı veriyor. Videomuzun kesilecek bölümünü belirledikten ve kaydedileceği video formatını belirledikten sonra yeşil alan içerisindeki "Kes" tuşuna tıklıyoruz.Bu adımdan sonra videonuz işlenecek ve indirmeye hazırlanacak.

Son adımda kırmızı ile işaretli alan içerisindeki "İndir" seçeneğini seçerek düzenlediğimiz videoyu bilgisayarımıza kaydediyoruz. Umarız yazımız ihtiyacınızı karşılar.

Bu yazıda bilgisayarınızda yer alan videoları web tarayıcısı üzerinden nasıl kesebileceğinizi detaylı bir şekilde açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR