Evde Spor Yapabileceğiniz En İyi 10 Uygulama

Evde spor yapma uygulamaları ile spor aletleri ve spor aletleri olmadan yapabileceğiniz egzersizleri öğrenin. Bu uygulamalarla sağlıklı ve fit kalmak mümkün! Evde egzersiz programı arıyor fakat size en uygun programın ne olduğuna karar veremiyor musunuz? Birbirinden etkili evde spor hareketlerinin yer aldığı en iyi mobil uygulamalara yer verdiğimiz bu listedeki uygulama ile sizin için en uygun programa ulaşabilirsiniz.

Evde Spor Yapabileceğiniz En İyi 10 Uygulama

Evde spor yapma uygulamaları ile spor aletleri ve spor aletleri olmadan yapabileceğiniz egzersizleri öğrenin. Bu uygulamalarla sağlıklı ve fit kalmak mümkün!

Evde egzersiz programı arıyor fakat size en uygun programın ne olduğuna karar veremiyor musunuz? Birbirinden etkili evde spor hareketlerinin yer aldığı en iyi mobil uygulamalara yer verdiğimiz bu listedeki uygulama ile sizin için en uygun programa ulaşabilirsiniz.

Bu uygulamalarla yapabileceklerinizden bazıları şunlardır:

  • Evde kilo verme
  • Evde kilo koruma
  • Evde vücut geliştirme

Uygulamaların çoğu, videolu eğitici içermektedir. Bazı uygulamalar, kullanıcıya özel antrenman planı da sunmaktadır. Bu uygulamalar özellikle 30 gün gibi belli bir hedef belirlemenizi gerektiren bazı challenge modlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmektedir.

Listeye genel olarak bakıldığında ekipmanlı ya da ekipmansız yapılabilen spor hareketlerinin her seviyeden insana hitap ettiği görülmektedir. İster spora yeni başlayacak biri olun ister uzun süredir spor yapmayan biri olun ister profesyonel sporcu olun, bu listede kendinize göre mutlaka bir uygulama bulacaksınız.

Evde Spor Yapma Uygulamaları Listesi

  • Fitify
  • Plank Workout
  • BodBot
  • 6 Pack Abs in 30 Days
  • 30 Day Fitness Challenge
  • Home Workout
  • Ev Egzersizleri
  • Daily Yoga
  • Run with Map My Run

Evde ekipmanlı ya da ekipman olmadan yapabileceğiniz egzersizleri içinde bulunduran en iyi evde spor yapma uygulamaları yukarıdaki isimlerden oluşmaktadır. Gelin, bu uygulamaları daha yakından inceleyelim.

1. Fitify

Fitify, Android ve iOS işletim sistemine özel olarak sunulan, tüm vücut egzersizlerini videolu olarak kullanıcılara sunan kapsamlı bir uygulamadır. Kilo verip yağ yakmak, kas yapmak için bir antrenman uygulaması arıyorsanız Fitify'ye mutlaka göz atmalısınız.

Uygulama hem ekipmanlı hem de ekipmansız yüzlerce egzersiz sağlamaktadır. Uygulama, size başlangıçta birkaç seçenek sunmaktadır. Vücut bölgesi, eğitim türü ve süresine bağlı olarak önünüze size göre egzersizler çıkarmaktadır.

2. Plank Workout

Plank Workout, 30 günlük plank programı sunan ücretsiz bir uygulamadır. Karın kaslarını geliştirmek için en kolay yol olan plank hareketlerini içeren uygulama, ekipmana sahip olmasanız da kaslarınızı geliştirebileceğinizi göstermektedir.

3. BodBot

BodBot'taki ekipmansız egzersizleri yapmak için evde ya da spor salonunda olmanızın bir önemi yoktur. Öte yandan uygulama, ekipmanlı egzersizlere yer vermektedir. Antrenmanlar, ne zaman uygun olduğunuza bağlı olarak ayarlanmaktadır.

4. 6 Pack Abs in 30 Days

6 Pack Abs in 30 Days, 30 günde harika karın kaslarına sahip olmak isteyenler için geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulamada herhangi bir ekipman olmadan yapabileceğiniz egzersizler bulunmaktadır. Türkçe dil desteğine sahip olan bu uygulamadaki hareketleri animasyonlu bir şekilde takip edebilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta, uygulamanın tek başına baklava dilimlerinin belirgin hâle gelmesini sağlamayacak olmasıdır. Bunun sebebi, kasların sadece sporla gelişmemesidir. Düzenli sporun yanında beslenmenize de çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

5. 30 Day Fitness Challenge

30 Day Fitness Challenge, kısa sürede sağlıklı yoldan kilo vermek isteyenlere göre bir uygulamadır. Uygulamayı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İçinde evde yapabileceğiniz, ekipmansız, vücudun tüm bölgelerini çalıştıran ve kas gelişimi üzerinde son derece etkili egzersiz hareketleri bulunmaktadır.

6. Home Workout

Home Workout, vücut geliştirmek, kilo vermek isteyenlerin başvurabileceği bir fitness uygulamasıdır. Uygulamada hem yeni başlayanlar hem de ileri seviyedekiler için uygun egzersizler bulunmaktadır. Bu egzersizler ise görseller ve videolarla sunulmaktadır.

7. Ev Egzersizleri

Ev Egzersizleri adlı evde spor yapma uygulaması, pahalı ekipmanlara sahip olunmadan da spor yapılabileceğinin bir kanıtıdır. Spor salonuna ayıracak vaktiniz ya da ekipmanlar için yeterli bütçeniz yoksa Ev Egzersizleri uygulamasını kullanabilirsiniz. Bu uygulamada karın kaslarını, göğsünüzü, bacaklarınızı ve kollarınızı geliştirmek için en doğru egzersizleri bulabilirsiniz.

8. Daily Yoga

Daily Yoga, zaman ve mekân fark etmeksizin her yerde yoga yapmanızı sağlayacak bir uygulamadır. Hangi seviyede olduğunuzun bir önemi yoktur. Daily Yoga hem başlangıç hem orta hem de ileri seviyedeki kullanıcılara yönelik hareketlere sahiptir.

Uygulama, onlarca yoga dersi, yüzlerce yoga hareketi, HD videolar, sosyalleşme alanı da dahil olmak üzere çok sayıda özelliğe sahiptir.

9. Run with Map My Run

Spor demek, hareket demektir. Run with Map My Run uygulaması ise Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir koşu takip uygulamasıdır.

Uygulamanın bazı özellikleri arasında kalori takibi, mesafe takibi, harita takibi, müzik dinleme, başarılar, gerçek zamanlı istatistikler bulunmaktadır.

Koşarken kullanabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Run with Map My Run'a göz atabilirsiniz.

Evde spor yapma uygulamaları bu kadardı. Listede denemek istediğiniz bir uygulama varsa bu uygulamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ev Egzersizleri

Ev Egzersizleri

Pahalı ekipmanlara para harcamadan ve spor salonuna gitmeden egzersiz yapmak için Ev Egzersizleri uygulamasını kullanabilirsiniz.

ÜCRETSİZ
30 Day Fitness Challenge

30 Day Fitness Challenge

30 günde sağlıklı şekilde kilo vermenize yardımcı egzersizler içeriyor.

ÜCRETSİZ
Plank Workout

Plank Workout

Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.

ÜCRETSİZ
Fitify

Fitify

Fitify Android uygulaması tüm vücut egzersizleri (videolu) ve fitness planları sunuyor.

ÜCRETSİZ
Daily Yoga

Daily Yoga

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yoga uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ
Home Workout

Home Workout

Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması

ÜCRETSİZ
6 Pack Abs in 30 Days

6 Pack Abs in 30 Days

30 günde baklava karın kaslarına sahip olun!

ÜCRETSİZ
BodBot

BodBot

BodBot: Kişisel antrenörünüz

ÜCRETSİZ
Run with Map My Run

Run with Map My Run

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz koşu takip uygulamasıdır.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR