iOS’ta Chrome Şifreleri Nasıl Yedeklenir?

iOS cihazlarınızda Chrome şifrelerinizi yedeklemek için yapmanız gerekenleri anlattık.

iOS’ta Chrome Şifreleri Nasıl Yedeklenir?

İnternet tarayıcıları, masaüstü sürümlerde olduğu kadar mobil sürümlerde de aşırı kullanışlı özellikler sunuyor. İos cihazlarınızda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsanız ve web sitelerindeki kayıtlı şifrelerinizi yedeklemek istiyorsanız, bu rehberimizde iOS’ta Chrome şifreleri nasıl yedeklenir? Sizlere anlatacağız.

Chrome’da Şifreleri Yedekleme

chrome ayarları

iPhone veya iPad’inizde bulunan Chrome tarayıcısını son sürüme güncelledikten sonra, birkaç basit adımda şifrelerinizi CSV formatında yedekleyebiliyorsunuz. Öncelikle Chrome Ayarlar’ına giriyoruz ve Şifreler butonuna tıklıyoruz.

chrome şifreleri dışarı aktar

Sonrasında şifrelerinizin yer aldığı listeyi göreceksiniz. Sayfayı en aşağıya doğru kaydırarak, Şifreleri Dışarı Aktar seçeneğine tıklıyoruz. Touch ID veya parolanız ile işlemi onayladıktan sonra şifrelerinizin yedeğini nereye kaydetmek istediğinizi seçebilirsiniz.

chrome şifreleri kaydet

Biz bu işlem için Google Drive’ı tercih ettik. Gördüğünüz gibi CSV formatındaki yedek dosyası yüklemeye hazır. Yükle butonuyla Drive hesabınıza yedekleme dosyanızı yükleyebilirsiniz. Dilerseniz CSV dosyasını e-postayla gönderebilir ya da bir sohbet uygulamasıyla paylaşabilirsiniz.

En İyi Google Chrome Eklentileri
YAZILIM

En İyi Google Chrome Eklentileri

Google Chrome kullanıcısı olarak Chrome uygulama mağazasında bulunan 65 bin üzeri eklentilerden başınız mı dönüyor? Zaman kazandıracak yenilikler ararken zaman harcayıp büyük bir ikileme mi düşüyorsunuz? O halde izin verirseniz size yardım eli uzatmaya geldik.


Google Chrome Nasıl Güncellenir?
NASIL YAPILIR

Google Chrome Nasıl Güncellenir?

İnternet tarayıcıları arasında en popüler olanlardan birisi olan Google Chrome, hızlı ve hafif olmasından dolayı milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyor.

YORUMLAR