iPad Mini Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayınında

Tamindir canlı yayınında bu defa iPad Mini Apple Lansmanı'nı sizlere anlık olarak aktararak gelişmeleri bildireceğiz. Detaylar için tıklayın!

iPad Mini Apple Lansmanı Tamindir Canlı Yayınında

Apple'ın iPad serisi, Samsung'un Galaxy Tab serisi, Amazon Kindle Fire ve Google Nexus 7 derken tablet dünyası kendini son zamanlarda çok büyük bir rekabet içerisinde buldu. Akıllı telefonlarda yer alan çeşitli boyutlarda piyasada yer edinme uğraşı kendisini tablet dünyasında da göstermeye başladı ve işte bu nedenle Apple da iPad Mini ürününü piyasaya sürerek pastadan pay almaya çalışacak.

23 Ekim 2012 Türkiye saati ile 20.00'da Kaliforniya'nın San Jose şehrindeki California Tiyatrosunda gerçekleştirilecek olan iPad Mini lansmanını tüm dünya sabırsızlıkla beklerken elbette Türkiye'de de durum pek farklı değil.

Tamindir olarak gerçekleştirdiğimiz Google+ Hangout ve YouTube OnAir sistemleriyle desteklediğimiz canlı yayınımızda izleyicilerimize iPhone 5 lansmanını sahip olduğumuz yorumlarla birlikte tüm görselleri aktararak simültane olarak aktarmıştık.

CANLI YAYINIMIZ GERÇEKLEŞMİŞTİR, TEKRARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDA GÖMÜLÜ OLAN VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ!

Eğer iPad Mini'nin özellikleri ile ilgili olarak derlediğimiz yazımızı okumak isterseniz iPad Mini Tanıtıldı, İşte Özellikleri adlı blogumuzu okuyabilirsiniz.

YORUMLAR