iPhone ile Belge Tarama Nasıl Yapılır?

iPhone telefon modelleri ile her türlü belgeyi birkaç dakika içerisinde ek bir uygulamaya gerek duymadan tarayabilirsiniz. İşte iPhone belge tarama adımları!

Ayşin Demirer -

iPhone telefonlar ile bir belgeyi taramak için herhangi bir ek uygulama kullanmaya gerek yok. Tarayıcı ve yazıcı kullanmadan yalnızca birkaç adım ile kolayca iPhone telefonlarla belgeler taranabilir. 

iPhone belge tarama işlemi sayesinde makbuz gibi tüm belgeler yakından takip edilebilir. Biz de bu yazımızda iPhone kullanıcılarının işini kolaylaştıracak belge tarama yöntemlerinden bahsedeceğiz.

nasıl yapılır

iPhone Tıbbi Kimlik Oluşturma Nasıl Yapılır? Nasıl Çalışır?

iPhone Telefonlarda Belge Tarama Uygulamaları

iPhone belge tarama işleminde yararlanılabilecek uygulamaları şöyle sıralayabiliriz:

1. Dosyalar Uygulaması ile iPhone’da Belge Tarama

iPhone cihazlarda kolayca belge taramak için Dosyalar uygulaması kullanılabilir. iPhone’da belge taramak için cihazın iCloud’a bağlı olması gerekiyor. iPhone’a iCloud bağlandıktan sonra şu adımlar takip edilmelidir;

2. Notlar Uygulaması ile iPhone’de Belge Tarama

iPhone belge tarama işlemi için iPhone’lerdaki Notlar uygulamasından yararlanılabilir. Notlar uygulamasında yeni belge oluşturulduğunda erişim sağlanabilecek özel tarama fonksiyonu bulunuyor. Notlar uygulaması ile iPhone’da belge tarama işlemi için takip edilecek adımlar şunlardır;

Benzer İçerikler

YORUMLAR