iPhone Ekran Kilidi Şifresini (Passcode) Kaldırmanın 3 Yolu

iPhone şifresini unuttum, nasıl sıfırlarım? iPhone ekran kilidi şifresini kaldırmanın üç yolunu anlattık.

Erkan Calp -

iPhone şifresini (passcode) unuttum, nasıl sıfırlarım?” “iPhone şifresini unuttum, ne yapmalıyım?”, “iPhone devre dışı, iTunes’a bağlayın” Bu blog yazımızda iPhone şifresini unuttuysanız yapmanız gerekenlerden bahsedeceğiz. iPhone şifresini sıfırlama, iPhone şifresini kaldırma, iPhone şifresini - bir anlamda - kırmanın yolunu adım adım gösteriyoruz. Popüler iPhone kilit kaldırma programı dr. fone - Unlock (iOS) da incelememizde yer alıyor.

İster seneler öncesinin iPhone’unu kullanın, ister Touch ID veya Face ID özellikli iPhone kullanın, Apple tarafından varsayılan güvenlik seçeneği parola (passcode) olarak belirlenmiştir. Olur da iPhone parmak izinizi tanımaz, yüzünüzü algılamazsa veyahut yeniden başlatırsanız şifrenizi girip kullanmaya devam edersiniz. iPhone’un açılış şifresini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz. İster 4 haneli basit bir parola, ister hem rakam hem de harflerden oluşan son derece güçlü bir parola seçebilirsiniz. Tavsiye edilen güçlü parola olmasına karşın çok az kullanıcı 4 haneli basit parolayı seçer. Çünkü hatırlaması kolaydır lakin acil bir durum, panik, telaş halinde bu basit parolayı bile unutabilirsiniz. Peki, iPhone şifresini unutma durumunda ne yapmak gerekir? iPhone şifresi nasıl iptal edilir? iPhone şifresi nasıl değiştirilir? İşte iPhone şifresini unuttuysanız yapmanız gerekenler:

iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iOS Unlock Tool ile)

Bilgisayarınızda iTunes yüklü değilse, iCloud’a erişiminiz yoksa, Siri’yi de kullanmıyorsanız iPhone açılış şifresini kaldırmanın tek yolu; iPhone kilit kaldırma programlarını kullanmak. iPhone kilit kaldırma araçları arasında en bilineni, güvenilir olanı ve işe yarayanı, tavsiyemiz; dr. fone - Unlock (iOS). Hem Windows hem de Mac için indirilebilir. iPhone, iPad ve iPod Touch yani tüm iOS cihazlarla çalışıyor. Son iOS sürümüyle de tamamen uyumlu.

Mobil

iPhone 7 Kurtarma Modu ve DFU Moda Nasıl Alınır

nasıl yapılır

iPhone 8 ve 8 Plus Kurtarma Moduna Alma Nasıl Yapılır?


iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iTunes ile)

iPhone şifresini girmeden kilidini açmanın, iPhone ekran kilidi şifresinin 10 kez hatalı girilmesi durumunda çıkan “iPhone devre dışı, iTunes’a bağlayın.” sorununun çözmenin en basit yolu; iTunes. iOS cihazınızı daha önce iTunes ile eşitlediyseniz bu yöntem işe yarar. İzlemeniz gereken adımlar şöyle:

iPhone Ekran Kilidi Şifresi Kaldırma (iPhone'u Bul ile)

iPhone’u Bul’u kullanarak iPhone’unuzun kilit ekranı şifresini kaldırabilirsiniz. İzleyeceğiniz adımlar:

Mobil

iPhone Ekran Kilidi Şifresini Unuttum Sorunu ve Çözümü

Mobil

Mobil Cihazlardaki Silinen Verileri Dr.Fone ile Kurtarın!

Mobil

iPhone Yedekleme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR