iPhone Pil Değişimi Ücreti Ne Kadar? 2024

iPhone'unuzun performansı düştüyse bataryasını değiştirmeniz gerekiyor olabilir. İşte, 2024'te iPhone pil değişiminin ücretleri!

İmge Kaplan -

Apple telefonlarda bataryanın ömrü azaldıkça kullanım kalitesi de düşüşe geçiyor. Cihaz telefonun kapanmaması için performansını düşürdüğünde kullanım esnasındaki akıcılık ve süreklilik ortadan kayboluyor.

Bataryanın ömrü tamamen bittiğinde ise telefonu kullanmak imkânsız hale gelebiliyor. Böyle zamanlarda kullanıcılar batarya değişikliğine başvuruyor. Peki, iPhonelarda batarya değiştirmenin maliyeti ne kadar? Gelin, yakından bakalım.

Mobil

iPhone Pil Ömrünü Azaltan Uygulamalar Hangileri?

iPhone Pil Değişimi Ne Kadar?

Apple, belli aralıklarla batarya fiyatlarında güncelleme yapıyor. Son verilere göre belirlenen pil ve pil değişim ücretleri cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor. Yani, iPhone 15 Pro Max ile iPhone 6’nın bataryasını değiştirmenin bedeli aynı değil.

Apple’ın Amerika sitesindeki verilere göre 2024 yılındaki pil değişim ücretleri şöyle:

Mobil

iPhone Pil Sağlığı Nasıl Öğrenilir?

Peki, ‘iPhone pil değişim kaç TL?’ derseniz Türkiye sitesinde rakamlar şu şekilde sıralanıyor:

Bu işlemler ‘servis ücreti’ olarak anılıyor ve garanti kapsamında batarya değişikliği yapmak isteyenlerin sadece servis ücreti ödeyerek telefonunun pilini değiştirme imkânı bulunuyor. 

Cihazın garantisi bittiğinde veya garanti koşullarının kapsamadığı bir nedenden dolayı pil değişikliği gittiğinde ise ekstra ücretler ödemeniz gerekebiliyor.

iPhone Pil Değişimi Nasıl Yapılır?

Mobil

iPhone'larınızı Nasıl Sıfırlar veya Fabrika Ayarlarına Döndürürsünüz?

Telefonunuzun batarya performansını takip etmek için çeşitli araçlardan yararlanabilir iPhone pilinin ömrü bitmeden gerekli önlemleri alabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR