iTunes'tan Sevdiklerinize Nasıl Hediye Gönderebilirsiniz?

iOS cihazlar üzerinden sevdiklerinize iTunes hediyeleri göndermek için yazımızda yer verdiğimiz adımları takip etmeniz yeterli.

iTunes'tan Sevdiklerinize Nasıl Hediye Gönderebilirsiniz?

Mobil cihazlar ve uygulama marketler hayatımıza farklı alanlarda yeni soluklar getirdiler ve bazı alışkanlıklarımızı tamamiyle değiştirdiler. Değişime uğrayan alışkanlıklarımızdan bir tanesi de, hiç şüphesiz ki hediye verme ve alma anlayışımız.

iTunes Store, iBooks Store ve elbette App Store üzerinden çeşitli içerikleri satın alıp, sevdiklerimize hediye edebilme şansına sahip olduğumuzu kullanıcıların büyük bir bölümü zaten biliyordur. Fakat bu işlemin tam olarak nasıl yapılacağı, bu özelliği kullanmayanlar tarafından biraz kafa karıştırıcı bir hal alabilir. Satın alıp hediye verebileceğimiz ürünler arasında kitap, sesli kitap, film, TV şovu ve uygulamalar mevcut.

Eğer sevdiklerinize özel günlerinde unutamayacakları bir hediye vermek istiyorsanız blogumuzda yer verdiğimiz adımları takip ederek iTunes hediyesi gönderme işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

iOS cihazlarınızdan sevdiklerinize, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza içerik hediye etmek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli;

1- App Store veya iTunes'a giriş yapın ve ücretli olarak sunulan herhangi bir içeriğe girin ve ekranın sağ üst bölümündeki seçenekler sekmesine tıklayın.

2- Çıkan ekrandan Hediye ibaresini taşıyan butona dokunun.

3- iTunes Hediyesi göndermek istediğiniz kişinin e-posta adresini yazın.

Bu işleme ek olarak sevdiklerimize parasal tutar da gönderebilme şansına sahibiz. Bunun için;

1- App Store veya iTunes'a giriş yapın ve ekranın en alt bölümüne inin ve Hediye Gönder butnonuna basın.

2- Çıkan ekrandan göndermek istediğiniz tutarı seçin (25 TL, 50 TL, 200 TL ve diğer), göndermek istediğiniz kişinin mail adresini yazın ve gönderin.

Hazır Anneler Günü de yaklaşıyorken iTunes'u kullanarak değer verdiğiniz kişileri mutlu edebilirsiniz. 

Ayın En İyi iOS Oyunları

YORUMLAR