İzmir Bilişim Zirvesi 6 Mayıs 2015'te Dokuz Eylül Üniversitesi'nde!

İzmir Bilişim Zirvesi 2015 ile hem sektör yetkilileri hem de bilişim meraklıları bir araya gelecekler.

İzmir Bilişim Zirvesi 6 Mayıs 2015'te Dokuz Eylül Üniversitesi'nde!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan İzmir Bilişim Zirvesi 2015, 6 Mayıs 2015'te kapılarını açacak ve bilişim sektöründe yer alan firmalar, çalışanlar ve öğrencileri bir araya getirecek.

Sektörel pek çok popüler ismin kendi deneyimleri doğrultusunda bildiklerini ziyaretçilere aktaracak olması elbette etkinliği biraz daha heyecanlı bir hale getirecek diyebilirim. Etkinliğin temelini oluşturacak olan konu başlıkları şu şekilde listeleniyorlar:

  • Bilişim
  • Girişim
  • Teknoloji
  • Sosyal medya
  • Oyun

Çok sayıda konuşmacıya ev sahipliği yapacak olan etkinlik, aynı zamanda sponsorların sürpriz hediyeleri ve fırsatlarıyla da ziyaretçilerine çeşitli olanaklar sunacak. İzmir ve Ege Bölgesi'nde bilişim, teknoloji, girişimcilik, sosyal medya ve oyunlarla ilgisi bulunan yahut ilgilenmek isteyen öğrenciler veya çalışanlar için oldukça güzel iletişim imkanlarının yakalanacak olması ise tabii ki etkinliğin en dikkat çekici yanları arasında yer alıyıor.

İzmir Bilişim Zirvesi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen takipçilerimiz aşağıdaki bağlantıları kullanarak resmi web sitesine ve sosyal medya hesaplarına ulaşabilirler:

http://www.izmirbilisimzirvesi.com/
https://www.facebook.com/izmirbilisimzirvesi
https://twitter.com/izmirbilisim

YORUMLAR