Korkudan Dudaklarınızı Uçuklatacak Teknolojik Hikayeler

Paranormal ya da doğaüstü olarak adlandırılan olaylar teknolojik dünyayı da etkileyebiliyor.

Korkudan Dudaklarınızı Uçuklatacak Teknolojik Hikayeler

Korku hikayelerini kim sevmez? Eğer siz sevmiyorsanız hemen buradan uzaklaşmanızı salık veriyoruz. Bazı açıklanamayan hatta fenomen olarak tanımlanan paranormal ya da doğaüstü olarak adlandırılan olaylar teknolojik dünyayı da etkileyebiliyor. Bu tür hikayeleri kolayca bulabileceğiniz web siteleri var. Bunların çoğuna Reddit’de rastlamak mümkün olabiliyor. Sizi uyarmak isteriz, bu hikayeleri küçük yaştaki kardeşleriniz veya çocuklarınızla paylaşmayın. 13 yaşından küçükseniz bu hikayelerin size göre olmadığını konusunda da sizi uyarmak isteriz.

Bu anlatacağımız ve yaşandığı iddia edilen olayların çoğunun belgeleri bulunduğunu da hatırlatarak hikayelerden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Öbür dünyadaki kız arkadaştan mesajlar

Nathan’ın kız arkadaşı Emily, 7 Ağustos 2012’de vefat etti. Ancak Emily 4 Eylül 2013’den itibaren Nathan’a mesaj atmaya başlayınca işin rengi değişti. Nathan Reddit’e yazdığı blogda kız arkadaşının resimler paylaştığını ve buresimlerin yanına kendini etiketlediğini yazıyor. Ayrıca gelen mesajlardan çoğu "haydi ....'da buluşalım" cümlesinden oluşuyormuş.Buradaki noktalı yerler beraber gittikleri bir adresi işaret ediyor. Aşağıda Nathan’ın yazısını desteklemek için çektiği ekran görüntülerini görebilirsiniz. Nathan’ın yalnız resimlerinin yanındaki boşluğa etiket yerleştiren de, Nathan’a göre Emily’nin hesabından geliyor. Buraya kadar her şeyi bir şaka olarak algılamak mümkün. Ancak Nathan Emily’nin hesabının bilgilerini elinde bulunduran tek insan olduğunu söylüyor. Hatta Emily’in vefatından sonra şifre ve parolaları da tamamen değiştirerek hesabı askıya almış. İşin ürkütücü yanı da bu zaten. Hesap ne zaman aktif edildi veya nasıl aktif edildi Nathan bunu hiç açıklayamıyor.

Paralel evrenden düğün daveti

Facebook’ta erkek arkadaşının hesabında dolaşan genç kadın, bir gün adamın "Tanıyabileceğiniz İnsanlar" isimli bir gruba üye olduğunu görüyor. Ancak bu gruba tıkladığında kendinin de bu gruba dahil olduğunu görmesi bir oluyor. Ancak kendi resminin altındaki ismin tamamen farklı olması, resim sahibinin evli ve iki çocuklu olması işleri tamamen çıkmaza sokuyor. Grupta bulunan kendi resmine tıklayan genç kadın gerçekte var olan sosyal medya hesaplarındaki resimlerinin hepsinin altında o resmin nerede çekildiği ve tarihi bire bir aynı yazıyor. Yani genç kızın tüm orijinal resimleri aynı sırayla ancak başka isimlerle bu hesapta da var.

Dehşete düşen genç kız durumu hemen erkek arkadaşına bildiriyor. Erkek arkadaşı eve geldiğinde kız bir şok daha yaşıyor. Facebook’da bulduğu bi grupta erkek arkadaşının da farklı bir isimde benzeri bulunuyor. Hem kendisinin hem de erkek arkadaşının birlikte resimleri daha önceden hiç bulunmadıkları farklı mekanlarda görüntülenebiliyor. Bu hesap hangi karakterin gerçek, hangisinin sahte olabileceği konusunda çiftleri şüpheye düşürüyor. Bir süre grubun orijinini araştıran genç çift bir sonuç alamıyorlar. Bu olayı başka arkadaşlarıyla paylaştıklarında se arkadaşları bu grubu bulamıyor ve ulaşamıyorlar.

Bunun kötü bir şaka olduğuna karar veren çift gruptan çıkıyorlar. Birkaç ay sonra gruptan her ikisinin birbiriyle evlendiğini gösteren fotoğraflar geliyor. Yani grupta rastladıkları farklı isimlerdeki benzerleri dünya evine girmişler. Sanki bir paralel evren filmini andıran bu olay gençler "Tanıyabileceğiniz İnsanlar" grubunda olmasalar bile hala benzerlerinden mesaj alıyorlar. Bu mesajları kendi arkadaşlarıyla paylaşamıyorlar. Paylaşım linklerinde başkaları bu grubun kapandığını görüyor. Bu durum da çözülememiş sosyal medya fenomenleri efsanelerinde baş sıraya oturuyor.  

Ölen Sevgiliden Mesajlar (Küçük Korku Dükkanı)
Tamindir TV

Ölen Sevgiliden Mesajlar (Küçük Korku Dükkanı)

Bundan sonra sizler için her hafta bir korku hikayesi anlatacağız. Korkunç hikayeleri anlatacağımız programımızın adı ise Küçük Korku Dükkanı olacak.

Bize yazın

Hikayelerimiz devam edecek. Ancak eğer sizin de bu şekilde duyduğunuz ürkütücü ve teknoloji ağırlıklı hikayeleriniz ya da duyduğunuz internet efsaneleri varsa, seve seve yayınlayabiliriz. Elbette gizliliğinizi esas alacağız. 

Android İçin En İyi 12 Korku Oyunu

iOS İçin En İyi 6 Korku Oyunu

Korkacağımızı Bildiğimiz Halde Neden Korku Oyunlarına Bu Kadar Düşkünüz?

YORUMLAR