Kulaklık Nasıl Temizlenir?

Tüm gün kulağımızdan çıkarmadığımız kulaklıklar nasıl temizler dezenfekte ederiz düşündünüz mü ?

Apple, Patlayan Beats Kulaklıklar İçin Pilleri Suçluyor

Günümüzün çoğu işe veya okula giderken otobüslerde, metrolarda yolculuk yaparak geçiyor. Yolculuk sırasında vb. zamanlarda hemen hemen herkesin kulağında kulaklıklarını görürsünüz. Peki tüm gün kulağımızdan çıkarmadığımız bu kulaklıkları nasıl temizler dezenfekte ederiz düşündünüz mü? Sizlere kulaklıklarınızı nasıl temizlemeniz gerektiğini kolayca 3+3 adımda anlatacağız.

İlk olarak kulaklıkların dışından başlayalım;

1.  Kulaklıkların her iki ucunda bulunan kulak pedlerini çıkarın.

2. Bir bezi ılık su ile nemlendirin sonrasında kulaklığınızın dış yüzeylerini silin ıslak mendil ile de olur.

3. Nemli bezle sildiğiniz yerleri kuru peçete veya bez yardımı ile kurulayın.

Kulaklıkların iç kısmına geçelim;

1. Kuru bir bezi çok az alkol ile nemlendirin.

2. Kulaklığınızın iç kısımlarını nazikçe çok bastırmadan hafifçe silin.

3. Bir süre kulaklığınızı kullanmayın havalandırın.

Unutmayın!

Kulaklıklarınızı temizlerken, kulaklığınız hakiki deri veya plastik olduğuna dikkat edin eğer hakiki deri kulaklığa sahipseniz alkol ile temizlemek kulaklığınıza zarar verebilir dikkatli olun. Bu gibi durumlarda kulaklığınızın kullanma kılavuzundan temizlik hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu 3 + 3 adımı yaptıktan sonra kulaklıklarınız daha temiz olacaklar. Kısa bir not: Belirli aralıklar ile kulaklıklarınızı kulak sağlınız için temizlemenizi öneriyoruz, ne de olsa temizlik imandan gelir. Sizler kulaklıklarınızı nasıl temizliyorsunuz yorumlar kısmında bahsedebilir ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Sizlerin önerilerini merakla bekliyoruz. Sağlıklı, keyifli müzik dolu günler dileği ile.

En İyi Müzik Uygulamaları
MOBİL

En İyi Müzik Uygulamaları

En iyi müzik uygulamaları neler? Android, iOS, Windows ve web üzerinden kullanabileceğiniz çeşitli müzik programları mevcut.

Zihin İle Müzik Yapmak
TEKNOLOJİ

Zihin İle Müzik Yapmak

İngiltere'deki Plymouth Üniversitesi'de yapılan araştırmalar sonucunda göz hareketleri ve beyin dalgaları notaya çevrilerek engelli kişiler dahi müzik yapabiliyor.

Müzik Severler İçin Nokia Müzik Tanıtım Videosu
MOBİL

Müzik Severler İçin Nokia Müzik Tanıtım Videosu

Nokia, müziğe ve müzik severlere gösterdiği değeri ortaya koyan bir tanıtım videosu yayınladı. Video'da Nokia Müzik tarafından desteklenen ve gerçekleşmelerinde katkıda bulunulan konserler ve çeşitli müzik organizasyonlarına dair görüntüler yer alıyor.

YORUMLAR