Land Rover Fiyat Listesi - 2024

Dünyanın önde gelen lüks SUV modelleri ile bilinen Land Rover otomobil markasının tam fiyat listesiyle karşınızdayız. İşte Land Rover 2024 yılı fiyat listesi!

Ayşin Demirer -

Land Rover tarafından piyasaya sürülen pek çok otomobil modeli bulunuyor. Peki, Land Rover fiyat etiketleri ne durumda? Bu rehberde yeni bir otomobil satın almak isteyen çok sayıda kişi tarafından merak edilen soruyu yanıtlayacağız.

1978 yılında kurulan Land Rover, 1978'den önce Rover Grubu’nun ürün gamındaydı. Zamanla büyüyerek bugünki konumuna ulaştı. Zaman içerisinde büyük bir şirkete dönüşen Land Rover, 1980 yılında 5 kapıdan oluşan araçlarını tanıttı. İlerleyen zaman zarfında SUV dünyasında ses getirecek Defender’larının tanıtımını yaptı.

2024 Yılına Ait Land Rover Fiyat Listesi

Land Rover, ilk kurulduğu yıllarda Türkiye’de çok popüler oldu. Günümüzdeyse Tata Motor Şirketi bünyesinde araçlar üretiyor. Bir zamanlar Avrupa’da ciddi anlamda satış başarısı yakalayan Land Rover’ın otomobil fiyatları listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Otomobil

Sıfır Araba Fiyatları - Nisan 2024

Range Rover Fiyatları

Range Rover Sport Fiyatları

Range Rover Velar Fiyatları

Yeni Range Rover Evoque Fiyatları

Defender Fiyatları

Discovery Fiyatları

Discovery Sport Fiyatları

Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Land Rover fiyat listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR