Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 Özellikleri ve Fiyatı

Lenovo'nun yeni AIO masaüstü bilgisayarı ThinkCentre M90a Pro Gen 4 ile tanışın. İşte, modern profesyoneller için kullanıcı deneyimine odaklanan bir bilgisayar!

İmge Kaplan -

Teknoloji devi Lenovo'nun yeni masaüstü bilgisayar modeli M90a Pro Gen 4, standart bir masaüstü bilgisayardan çok daha fazlası. Modern ve profesyonel iş ortamları için özel olarak tasarlanan ThinkCentre M90a Pro Gen 4 kurumsal ihtiyaçlarınızı karşılamakla kalmıyor.

Gizlilik ve akıcı bir kullanıcı deneyimi adına sunduğu yenilikçi özellikler ile iş yerlerinde verimliliği ve güvenilirliği üst seviyeye taşıyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra sezgisel ve akıllı özellikleri ile iş yerlerinde yeni bir sinerji yaratan Lenovo ThinkCentre yapay zekâyı da verimli bir şekilde kullanıyor. 

Peki, tam olarak Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4'te bizi hangi özellikler bekliyor ve fiyatı ne kadar?

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 Özellikleri 

teknoloji

En İyi ve Kaliteli Laptop Markaları - 2024 Güncel Liste

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 Fiyatı

Lenovo ThinkCentre M90a Pro Gen 4 için henüz fiyat bilgisi resmi olarak paylaşılmadı. Yakın bir gelecekte markadan bu konuda bir açıklama gelmesi bekleniyor.

İlk etapta seçili tekno marketlerde satışa sunulacağı düşünülen masaüstü bilgisayarın bir önceki modeline baktığımızda güncel satış fiyatının yurtdışında 1.500 - 2.000 dolar bandında olduğunu görüyoruz. 

Bu bilgi ışığında yeni çıkacak Gen 4 modelinin daha yüksek bir fiyata sahip olmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR