Mac’e Microsoft Copilot Nasıl Kurulur?

Mac’te günlük işlerinizi kolayca halledebilmek için Microsoft Copilot’tan yararlanabilirsiniz. Peki, Mac’e Microsoft Copilot nasıl kurulur?

Ayşin Demirer -

Yapay zeka teknolojisi Microsoft Copilot sayesinde kusa süre önce Windows işletim sisteminde kendine yer buldu. Üretkenliği artırmak için tasarlanan bu yapay zeka günlük hayatımızı kolaylaştıracak pek çok işleve sahip. 

Ne yazık ki Apple cephesinde ise yapay zeka alanında bir gelişme henüz yok. Bu nedenle macOS kullanıcıları AI teknolojisinin nimetlerinden faydalanmıyor. Ancak endişe etmeyin, bu yazımızda Mac'te nasıl Microsoft Copilot kullanabileceğinizi anlatacağız. 

nasıl yapılır

Windows 11'de Copilot AI Nasıl Kullanılır?

Mac’e Microsoft Copilot Kurulum Yöntemleri

Microsoft Copilot, Mac cihazlara Chrome ya da Safari tarayıcılarından yüklenebilir. İki tarayıcı üzerinden Mac’e Microsoft Copilot kurulumu şu şekilde gerçekleşir:

1. Chrome ile Mac’e Microsoft Copilot Yükleme

Chrome ile Mac’e Copilot yüklemek için şu adımların takip edilmesi gerekiyor;

2. Safari ile Mac’e Microsoft Copilot Yükleme

Safari’den Mac’e Microsoft Copilot yüklemek için takip edilmesi gereken adımlarsa şunlardır;

Sıraladığımız adımları eksiksiz yerine getirerek Mac’e kolayca Microsoft Copilot’u yükleyebilirsiniz. Bahsedilen uygulama, yalnızca çeşitli görevleri yerine getirmiyor. Aynı zamanda farklı sorularınızın da cevaplanmasını sağlayabilirsiniz.

Mac’te Microsoft Copilot Nasıl Etkili Kullanılır?

Mac’te Microsoft Copilot kurulumunu gerçekleştirdikten sonra Copilot’u etkili kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

Benzer İçerikler

YORUMLAR