En İyi Bluetooth Kulaklık Tavsiyeleri - 2023

En iyi Bluetooth kulaklık tavsiyeleri arayan kişiler için birbirinden başarılı kulak içi ve kulak üstü kulaklıkların yer aldığı liste hazırladık.

Kulaklığından memnun olmayan ve yakın zamanda yeni bir kulaklık satın almak isteyen kişiler için en iyi Bluetooth kulaklık tavsiyeleri rehberi hazırladık. Hazırladığımız rehbere göz atabilir ve alanında en başarılı olan modellerin hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz. 

Bluetooth kulaklık alırken özelliklerine de dikkat etmeniz geriyor. Ağırlıklı kullanım amacınıza uygun olarak pil ömrü, ses kalitesi, gürültü önleme, dayanıklılık, tasarım gibi faktörleri iyi değerlendirmelisiniz.

Seçiminiz fiyat-perfomans yönünden de tatmin edici olmalı. Peki en iyi bluetooth kulaklık marka ve modelleri hangileri? Sizler için hazırladığımız Bluetooth kulaklık tavsiye listemizle bu soru işaretini büyük oranda ortadan kaldırıyoruz.

Kablosuz Kulaklık Satın Alma Rehberi: Hangisini Satın Almalısınız?
MOBİL

Kablosuz Kulaklık Satın Alma Rehberi: Hangisini Satın Almalısınız?

Bir zamanların ütopik teknolojisi olan kablosuz kulaklıklar, günümüzde akıllı telefonların standart bir tamamlayıcısı haline geldi.

En İyi Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tavsiyeleri

  • Apple Airpods Pro 2
  • Xiaomi FlipBuds Pro
  • Huawei FreeBuds 5
  • Samsung Galaxy Buds2 Pro
  • Sony WF-1000XM4

Kulak içi kulaklıklar daha az yer kaplıyor olmasından dolayı taşınabilirlik yönünden avantaj sağlar. Bluetooth kulak içi kulaklık tavsiyeleri ve detaylı ürün bilgilerine bu başlık altında yer veriyoruz.

Create a Poll

1. Apple Airpods Pro 2 Özellikleri ve Fiyatı

Airpods Pro 2 en iyi gürültü önleyici kulaklıklar arasında yer alıyor. Özel tasarımıyla kulakta sağlam bir şekilde tutunabilen kulaklıkların her biri 5,3 gram ağırlığında. Ayrıca bağlantı kalitesi ve cihazlar arası geçiş hızı da oldukça yüksek.

Ses kalitesi açısından da tatmin edici modellerden biri olan AirPods Pro 2 yüksek gezinimli özel Apple sürücüsü, aktif gürültü engelleme, adaptif şeffaf mod, dinamik kafa izleme özelliğini içeren kişiselleştirilmiş uzamsal ses ve adaptif EQ dahil olmak üzere çeşitli teknolojileri destekliyor. Apple AirPods pro 2 modeli 6 bin 899 TL'ye satılıyor.

2. Xiaomi FlipBuds Pro Özellikleri ve Fiyatı

40dB hibrit aktif gürültü engelleme özelliğini ve hızlı şarj teknolojisi destekleyen Xiaomi FlipBuds Pro modelinde çift şeffaflık modu bulunuyor. 11 mm süper dengeli hoparlör içeren kulaklıkta Qualcomm QCC5151 mevcut. Kulaklık ayrıca şarj kutusuyla beraber toplamda 28 saate kadar kullanım sunuyor. Kulaklık 4 bin 499 TL fiyat etiketine sahip.

3. Huawei FreeBuds 5 Özellikleri ve Fiyatı

Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi sunan Huawei FreeBuds 5 isimli kulaklık modeli yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliğini destekliyor. Şarj kutusuyla beraber toplamda 30 saate kadar pil ömrü sunan kulaklıkta ultra manyetik hoparlör ve güçlü bas teknolojisi mevcut. Kulaklık 3 bin 499 TL'ye satılıyor.

Huawei FreeBuds 5 İncelemesi
MOBİL

Huawei FreeBuds 5 İncelemesi

Yüksek çözünürlüklü ses desteği sayesinde müzik deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyan Huawei FreeBuds 5 zengin özelliklerinin yanı sıra konforlu kullanım sağlayan başarılı tasarımıyla da ön plana çıkıyor.

4. Samsung Galaxy Buds2 Pro Özellikleri ve Fiyatı

24 bit Hi-fi ses teknolojisini destekleyen Samsung Galaxy Buds2 Pro, şarj kutusuyla beraber toplamda 18 saate kadar müzik dinleme imkânı sunuyor. Kulaklıkların her biri 5,5 gram, şarj kutusu ise 43,4 gram ağırlığında. Gelişmiş ANC özelliğiyle dikkat çeken kulaklık 3 bin 999 TL fiyat etiketine sahip.

5. Sony WF-1000XM4

Ses konusunda tecrübeli ve öncü markalardan biri olan Sony'nin WF-1000XM4 kulak içi bluetooth kulaklığı, mükemmel gürültü engelleyici özelliğiyle müzik dinlemeyi daha zevkli hale getiriyor. Gürültüyü bu kadar iyi engelleyebiliyor olmasındaki en büyük faktör, kulağa tam oturan özel tasarımı.

Otomatik çalışma özelliğiyle hangi kulaklık kulağa takıldıysa o çalışıyor. Böylece kulağınıza tek kulaklık taktığınızda diğeri uyku modunda kalıyor. Ayrıca dokunmatik özelliğiyle de son derece kullanışlı. Kulaklık 5 bin 399 TL civarında fiyat ile satılıyor.

Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri

  • Apple AirPods Max
  • Jabra Elite 45h
  • Razer Opus X
  • Sennheiser PXC 550-II
  • JBL T500 BT

Kulak üstü kulaklıklar özellikle dış ortamdaki sesi yalıtarak daha temiz ve güçlü ses vermesi bakımından avantaj sağlar. Bluetooth kulak üstü kulaklık tavsiyeleri ve ayrıntılı ürün bilgilerine bu başlığın altında yer veriyoruz.

1. Apple AirPods Max Özellikleri ve Fiyatı

Farklı ses formatlarını mükemmel bir şekilde desteklemesi ve dayanıklı tasarımıyla dikkat çeken Apple AirPods Max Apple cihaz entegrasyonu, yüksek ses kalitesi, kişiselleştirilmiş ayarlar, aktif gürültü engelleme ve şefafflık modu da bu modeli avantajlı kılan faktörler arasında. Kulaklık 18 bin 299 TL fiyat etiketine sahip.

2. Jabra Elite 45h Özellikleri ve Fiyatı

Özellikle müzik dinlemeyi sevenlerin aradığı özelliklerin çoğunu karşılayacak kulak üstü bluetooth kulaklıklardan biri de Jabra Elite 45h olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında şarj konusundaki üstünlüğüyle de en ideal kulak üstü bluetooth kulaklık modelleri arasında.

15 dakikalık şarj ile 10 saate yakın pil ömrü sunan bu model, kalitesine oranla uygun fiyatı, şık tasarımı ve farklı renk seçenekleriyle ideal bir fiyat-performans ürünü. Kulaklık 2 bin 99 TL civarında fiyat etiketine sahip.

3. Razer Opus X Özellikleri ve Fiyatı

Özel 40 mm sürücülerle donatılan Razer Opus X ANC yani aktif gürültü engelleme teknolojisini destekliyor. Yüksek kalitede müzik dinlemede imkânı sunan kulaklıkta dahili mikrofonlar da bulunuyor. Kulak üstü kulaklıkta ayrıca oyun modu da mevcut. Razer Opus X 5 bin 522 TL civarında fiyat ile satılıyor.

4. Sennheiser PXC 550-II Özellikleri ve Fiyatı

En iyi kulak üstü kulaklık modelleri arasında Sennheiser PXC 550-II de bulunuyor. 30 saate kadar kullanım süresi sunan kulaklıkta müziği otomatik duraklatıp oynatan Smart Pause isimli özellik bulunuyor. Farklı ses modları sunan Sennheiser HD4.40 6 bin 500 TL civarında fiyat etiketine sahip.

5. JBL T500 BT Özellikleri ve Fiyatı

JBL T500 BT, 113 gram ağırlığıyla ve şık tasarımıyla en çok tercih edilen kulak üstü bluetooth kulaklıklar arasında yer alıyor. Sadece 5 dakikalık şarj ile 1 saat müzik dinleyebileceğiniz pil kapasitesine sahip olan modelin siyah, beyaz, lacivert ve pembe renk seçenekleri bulunuyor. Kulaklık 1.429 TL fiyata satılıyor.

Bu yazıda en iyi Bluetooth kulaklık tavsiyeleri rehberi hazırladık. Peki, sizce en iyi kulak içi ve kulak üstü kulaklık modeli hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylşamayı unutmayın.

YORUMLAR