OnePlus Nord 3 5G Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı telefon pazarında öne çıkan OnePlus, yeni modeliyle kullanıcılarının karşısına çıktı. İşte OnePlus Nord 3 5G telefonunun özellikleri ve fiyatı!

Ayşin Demirer -

Orta seviye Nord serisine eklenen OnePlus Nord 3, üç büyük Android güncellemesiyle kullanıcılarının dikkatini çekiyor. OnePlus Nord 3, geçen sene piyasaya sürülen OnePlus Nord 2T’nin halefisidir. Geçen sene piyasaya sürülen OnePlus Nord 2T’den ayrılan en önemli özelliğiyse yazılım desteğidir.

Bu yeni telefon modeline dört senelik güncelleme sunulacak olması da şimdiden geniş kitlelere hitap etmesini sağlıyor.

Mobil

Güçlü Donanımıyla Öne Çıkan OnePlus 12 Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus Nord 3 5G Özellikleri

OnePlus Nord 3 5G özellikleri; Dolby Atmos, stereo hoparlör, Bluetooth 5.3, IR Blaster ve NFC ve X-Axis Lineer Motor şeklinde de sıralanabilir.

OnePlus Nord 3 5G; 120 Hz yenileme hızı, delik çentikli 6.73 inç AMOLED ekran ve 1.5K çözünürlük özelliklerinden oluşuyor. Cihaz, yana monte edilen parmak izi tarayıcılı olarak tasarlanmıştır. İkonik Alert Slider özellikli cihazın arka panelinde iki kamera halkası var.

One Plus Nord 3 5G aynı zamanda üçlü arka kamera kurulumundan oluşuyor. 30 fps ve TurboRAW’de 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor. Cihazın ön kamerası,16 MP çözünürlüğe sahiptir. Arka ana kamera ise 50 MP çözünürlüğe ek olarak 8 MP geniş açılı çekim ve 2 MP makro çekim imkanı sunuyor.

OnePlus Nord 3 5G Fiyatı

OnePles Nord 3 5G, 12 Temmuz itibariyle küresel pazarda satışa sunuldu. OnePlus Nord 3 5G fiyatı şu şekilde belirlenmiştir:

Yalnız cihaz, su geçirmez özelliğe sahip değildir. Bu nedenle çok dikkatli kullanılması gerekiyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR