Online Profesyonel Logolar Tasarlamak Artık Çok Kolay

Bu blog yazımızda logo oluşturma, logo yapma, logo tasarlama işini online nasıl yapacağınızdan bahsedeceğiz.

Erkan Calp -

Bu blog yazımızda siteniz için logo tasarlama/oluşturmanın en kolay ve hızlı yolunu anlatıyoruz. Online bir servis olan Logaster ile dakikalar içerisinde logo, site ikonu, kartvizit, antet tasarlamanız mümkün.

Profesyonel Logo Tasarımı Zor Değil:

Logo tasarımı, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcıları en çok düşündüren şeylerden biri. Markanızı temsil ettiğinden tasarımına son derece dikkat etmeniz gerekiyor. Göze hoş görünmesi, anlamlı olması, hafızada kolayca yer edinmesi önemli. Tabii ki işin bir de maliyeti var. Logo tasarlamak, logo oluşturmak için kullanabileceğiniz yüzlerce program mevcut. Hatta hiçbir programa ihtiyaç duymadan, web tarayıcı üzerinden sitenizin logosunu, site ikonunu tasarlayabiliyorsunuz. Online tabanlı çalışan logo tasarım servisleri de logo oluşturma programları kadar başarılı; hem de yükleme işlemiyle uğraşmadan direkt kullanabiliyorsunuz. Bu noktada önereceğim online logo tasarım servislerinin başında Logaster geliyor. Logaster ile herkes logo oluşturabiliyor. Logo oluşturma süreci hiçbir teknik yetenek gerektirmiyor. Logo tasarlamayı herkes için en kolay hale getiren Logaster ile logonuzu tasarlarken zamandan tasarruf elde ettiğiniz gibi maliyeti de önemli ölçüde düşürüyorsunuz.

Logonuzu Online Tasarlayın:

Dakikalar içinde hızlı ve basit bir şekilde tasarım öğeleri oluşturma imkanı sunan Logaster, Türkçe dil desteğiyle geliyor. Logo oluşturma süreci sadece dört adımda tamamlanıyor. Şirketinizin adını girip, işletme tipini seçtiğinizde Logaster sizin için logo seçenekleri sunuyor. Beğendiğinizi seçip yüksek kalitede ister vektör (PDF, SVG) isterseniz de (JPEG, PNG) formatında logonuzu alıyorsunuz. Logolarınıza dilediğiniz an erişip düzenleme yapabiliyorsunuz. Satın alımdan sonra bu opsiyonun sunulması çok güzel olmuş. Olası bir fikir değişikliğinde aynı adımları tekrarlamıyorsunuz.

Logaster ile Online Logo Tasarımı:

Logaster Özellikleri:

Neden Logaster?

5 milyon logonun oluşturulduğu, 187 ülkeden 9 milyon ziyaretçisi olan online logo tasarım servisi Logaster’ın avantajlarından da bahsetmek istiyorum. “Neden Logaster’ı tercih etmeliyim?” diye soranlar için;

Benzer İçerikler

YORUMLAR