Oppo ColorOS 14 Güncellemesi Alan Cihazlar Hangileri?

Oppo'nun Android 14 tabanlı yeni güncellemesi ColorOS ile gelen yenilikler neler? Hangi cihazlarda kullanılabilir? İşte tüm detaylar!

İmge Kaplan -

Oppo'nun son çıkan güncellemesi ile birlikte akıllı telefon modellerine yenilikçi özellikler geliyor. Beta sürecinde seçili telefonlara yüklenebilen bu güncellemeye erişim aşamalı bir şekilde çeşitli Oppo cihazlarına açılıyor.

Peki, hangi modellere ColorOS 14 isimli bu güncelleme indirilip kullanılabiliyor? Yakın zamanda güncellemeyi alması beklenen cihazlar hangileri? İşte markanın son güncellemesi ile gelen yenilikler ve bu güncellemeyi alan cihazların listesi!

Mobil

Oppo Find N3 Özellikleri ve Fiyatı

Oppo ColorOS 14 Güncellemesinde Neler Var?

Oppo ColorOS 14 Güncellemesi Alan Cihazlar Hangileri?

ColorOS 14 güncellemesi Oppo markalı akıllı telefonlara aşamalı olarak geliyor. Beta sürecinde bazı cihazlara bu güncelleme için erişim açılmıştı. Bu sayede Ekim ayından itibaren seçili cihazlarda ColorOS 14 güncellemesi kullanılabilir haldeydi. Peki bu cihazlar hangileriydi?

İşte, Ekim’den bu yana son güncellemenin yüklenebildiği Oppo markalı akıllı telefonlar:

Mobil

Oppo Reno 10 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

Kasım ayı itibariyle güncellemeyi alan Oppo cihazları listesine bu cihazlar da eklenmiş oldu:

Oppo ColorOS 14 Güncellemesi Alacak Olan Cihazlar Hangileri?

Önümüzdeki aylarda ise güncellemeyi alması beklenen cihazları iki aşamada ele alabiliriz. Oppo K10 5G ve Oppo A77 5G’nin Aralık ayında bu güncellemeyi indirebilir hale gelmesi bekleniyor. Ocak 2024’te ise Oppo A78 ve A58’de ColorOS 14 güncellemesi kullanılabilir hale gelecek. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR