Oppo Reno 11 Serisi Özellikleri ve Fiyatları

Oppo Reno 11 serisi yakın zaman önce tanıtıldı. Bu seride yer alan iki farklı akıllı telefon modelinin özelliklerine gelin, birlikte bakalım!

İmge Kaplan -

Oppo’nun yeni tanıtılan akıllı telefon serisi Reno 11 iki farklı modelden oluşuyor. Standart model olan Oppo Reno 11 ve daha üstün özelliklere sahip olan Pro seçeneği bu seride bizi bekleyen alternatifleri oluşturuyor.

Tanıtımda belirtilen teknik özellikler kullanıcıların bir hayli dikkatini çekti. Peki, bu özellikler arasında neler yer alıyor? Cihazların satış fiyatı ne kadar? İşte, son model Oppo akıllı telefon serisi Reno 11 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Oppo Reno 11 Serisi Özellikleri

Markanın en güncel akıllı telefon serisi 23 Kasım’da resmi olarak tanıtıldı. Bu tanıtımda yapılan açıklamalara göre birçok kullanışlı özellik bizleri bekliyor. En az teknik özellikleri kadar bu seride yer alan cihazların tasarımı da dikkat çekiyor.

Özellikle kamera modülünün farklı tasarımı çokça konuşuldu. İlerleyen süreçte bu seriye yeni telefon modelleri eklenebilir ancak mevcut verilere göre serideki iki cihazın teknik özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

1. Oppo Reno 11 Özellikleri

2. Oppo Reno 11 Pro Özellikleri

Mobil

En İyi Samsung Telefon Modelleri - 2024

Oppo Reno 11 Serisi Fiyatları

Seride yer alan iki modelden standart olanı Pro’ya göre daha uygun bir fiyattan satışa sunuluyor. Yurt dışı fiyatlarına baktığımızda Reno 11 modeli için başlangıç fiyatının 350 dolar olduğunu söylemek mümkün.

Reno 11 Pro modeli için ise 500 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor. Henüz cihazların Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağına dair net bir bilgi yok.

Mobil

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

Benzer İçerikler

YORUMLAR