Pagani Huayra R Evo Özellikleri ve Fiyatı

İtalyan lüks otomobil markası Pagani'nin yeni pist arabası tanıtıldı. İşte, Pagani Huayra R Evo özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

Lüks otomotiv sektörünün ünlü isimlerinden Pagani yeni aracını geçtiğimiz günlerde tanıttı. 2021’de tanıtılan Huayra R ile benzer bir isme sahip olan modelin sunduğu özellikler ve satış fiyatı merak konusu oldu. 

Özellikle yüksek motor gücü ile sektörde büyük bir yankı uyandıran araca ilişkin gün yüzüne çıkan tüm detayları bu yazımızda bir araya getirdik. İşte, Huayra R Evo’nun özellikleri ve fiyatı!

Otomobil

Türkiye'de En Çok Satılan Lüks Araç Markaları Hangileri?

Pagani Huayra R Evo Özellikleri

Huayra R’nin yeni versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz bu araç tıpkı önceki modelde olduğu gibi bir pist aracı olarak tanıtıldı. Buna karşın, yeni modelin çok daha üstün özelliklere sahip olduğu da aşikâr. Teknik özelliklerinden tasarımına varıncaya kadar her alanda birçok yenilikle gelen aracı incelediğimizde dikkat çeken detaylar şu şekilde:

Pagani Huayra R Evo Fiyatı

Pagani’nin ürettiği yeni nesil lüks yarış otomobilinin fiyatı henüz kesin olarak açıklanmadı. Bir önceki sürümün güncel fiyatı ile kıyasladığımızda 2021’de çıkan aracın  3.000.000’luk bir etikete sahip olduğunu göz önünde bulundurabiliriz. Yeni çıkan modelin satış fiyatı ise bu rakamın çok daha üstünde olacaktır.

Otomobil

Skywell Fiyat Listesi - 2024

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Pagani Huayra R Evo özellikleri ve fiyatı ile ilginizi çeken bir model oldu mu? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR