12 Saat Pil Ömrüne Sahip PlayStation DualSense V2 Özellikleri ve Fiyatı

PlayStation DualSense V2 özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar? Uzun pil ömrü ile saatlerce kesintisiz oyun keyfi sağlayan DualSense V2 hakkında tüm detaylar!

Doğukan Dere -

Sony'nin PlayStation 5 ve bilgisayarlar için özel tasarladığı DualSense oyun kumandası, şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle oyuncuların beğenisini kazanmışı. Ancak, 5-7 saat arasında değişen kısa pil ömrü, cihazın en temel eksikliklerinden biri olarak görülüyordu.

Oyuncuların bu durumdan duyduğu rahatsızlık görmezden gelinmedi ve Sony tarafından geliştirilmiş bir model olan DualSense V2, piyasaya sürüldü.

Bu yeni modelin en öne çıkan özelliklerinden biri de 12 saat pil ömrüne sahip olması. Ayrıca, kutu içeriğinde bir şarj istasyonu yer alıyor.

teknoloji

PlayStation Portal Özellikleri ve Fiyatı

PlayStation DualSense V2 Özellikleri

İşte PlayStation DualSense V2'nin 12 saat pil ömrüyle birlikte gelen tüm özellikler:

Genel olarak, PlayStation DualSense V2, 12 saat pil ömrü ve diğer iyileştirmelerle birlikte, PlayStation 5 için mükemmel bir kontrol cihazı olarak öne çıkıyor.

Daha uzun pil ömrü, hafifletilmiş tasarım, yenilenmiş dokunsal geri bildirim, geliştirilmiş uyarlanabilir tetikleyiciler ve daha iyi bağlantı ile DualSense V2, oyun deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir.

PlayStation DualSense V2 Fiyatı

2023 yılının sonlarında piyasaya sürülen 12 saat pil ömrüne sahip PlayStation DualSense V2'nin fiyatı 69 dolar olarak belirlendi. Türkiye fiyatı ile mevcut kur üzerinden bakıldığında 2.077 TL olarak görülüyor. Ancak kur değişimi ve vergilerle birlikte şu anki fiyattan farklı bir fiyat ortaya çıkacaktır.

Oyun

PlayStation Oyunları Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

Siz yeni model olan Playstation DualSense hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce uzun pil ömrü bu yeni modeli popüler yapabilecek mi?

Benzer İçerikler

YORUMLAR