Prototype 2 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Bir dönemin efsane oyunu olan Prototype 2’yi Türkçe olarak oynamak istiyorsanız bu yazı tam size göre.

Kemal Tavus -

Prototype 2 kıymeti bilinmeyen diyebileceğimiz oyunlardan bir tanesi. Çıkış yaptığı yılı göz önüne aldığımız zaman aksiyon mekanikleri ve görselliği ile bizleri epey şaşırtan bir oyundu. Harabe olmuş bir New York’ta geçen bu oyun şiddet ve vahşet dozu ile nam salmış bir oyun.

Oyun

Oyun Severlere Farklı Türlerden Eşsiz PC Oyun Önerisi

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala oynanabilecek bir oyun olan Prototype 2’nin odak noktası aksiyon olsa da kendine has bir hikayesi de bulunmakta. Bu hikayeyi en iyi şekilde anlamak istiyorsanız Prototype 2 Türkçe Yama yüklemek isteyebilirsiniz. Aşağıdaki basit adımları tamamlayarak Prototype 2 Türkçe Yama kurulumunu yapabilirsiniz.

Prototype 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Oyun

Prototype 2

Prototype 2 Hakkında

Radical Entertainment tarafından geliştirilen, Activision tarafından yayınlanan Prototype 2 önceki oyunun izinden giden bir yapım. 2009 yılında çıkan ilk Prototype oyunu oldukça beğenilmişti ve dönemine göre çok iyi bir oyundu. Yapımcı ve yayıncı ekip ilk oyunun başarısından memnun kalmış olacaklar ki ikinci oyunu da 2012 yılında piyasaya sürdüler.

Prototype 2’de yönlendirdiğimiz karakterin ismi James Heller. Tıpkı ilk oyunda olduğu gibi bir shape-shifter (şekil değiştiren) olan James Heller adeta biyolojik bir silah haline gelmiştir. James Heller’ın tek bir nihai hedefi vardır. İlk oyundaki baş karakterimiz olan Alex Mercer’ı öldürmek. Karşısına çıkar her şeyi yok edebilecek güçte olan James Heller’ın hikayesine göz attığımız bu oyunda aksiyon ve katliam bir an olsun hız kesmiyor.

Oyun

Prototype 2 Silahlar Videosu

Prototype 2 Türkçe yama hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz Prototype 2’yi daha önceden oynamış mıydınız? Prototype 2’nin Türkçe yamasını nasıl buldunuz? Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR