Reels ve TikTok'ta Çalan Şarkılar Nasıl Bulunur?

Instagram Reels'ta ve TikTok'ta çalan sesleri tek seferde, hızlı bir şekilde bulabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte, izlemeniz gereken tüm adımlar!

İmge Kaplan -

Instagram’da ve TikToK’ta bazı sesler hızlı bir şekilde trend ses listesinde zirvelere çıkıyor. Trend seslerin kullanıldığı videolar keşfete daha kolay düşebiliyor. Bir ses içeriği trend olduğunda kullanıcılar aynı sesi farklı isimlerle kaydederek videolarına ekleyebiliyor. Bu da yeni bir paylaşım yapacak olan kişilerin bu sesi kullanmasını sağlıyor. 

Diyelim ki Instagram’da Reels akışında veya TikTok’ta karşınıza çıkan bir videodaki sesi beğendiniz. Bu sesi kendi içeriğinizde kullanmak veya sadece çalan şarkının adını, kime ait olduğunu öğrenmek istiyorsunuz. Hem Reels’ta hem de TikTok’ta basit adımlarla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İşte, Reels’ta ve TikTok’ta çalan şarkıyı bulma rehberi!

Sosyal Medya

Instagram Reels Keşfet Saatleri Neler? - 2024

Instagram Reels’ta Çalan Şarkı Nasıl Bulunur?

Instagram’da Reels izlerken bir videoda kullanılan sesi beğendiyseniz sadece bir seferliğine şu adımları izleyerek bundan sonra beğendiğiniz tüm videolardaki çalan şarkıları kolayca bulabilirsiniz.

iPhone’da:

Android cihazlarda:

Alternatif olarak:

TikTok’ta Çalan Şarkı Nasıl Bulunur?

Sosyal Medya

TikTok Keşfet Saatleri Neler? Keşfete Düşme 2024

Benzer İçerikler

YORUMLAR