Samsung Galaxy M55 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung'un şimdiye kadarki en yüksek çözünürlüklü ön kamerasını taşıyan akıllı telefon modeli tanıtıldı. İşte, Samsung Galaxy M55'in özellikleri!

İmge Kaplan -

Samsung, akıllı telefon kategorisinde geçtiğimiz günlerde tanıttığı A serisinin ardından şimdi de orta segmente yönelik olarak geliştirdiği M serisindeki bazı cihazların lansmanı için hazırlanıyor. Bu cihazların M55 ve M15 olduğu bilgisi paylaşıldı.

M55’in bazı özellikleri lansman öncesinde sızdırılmıştı. Lansmanda ise bazı özellikler netlik kazandı. Bu yazımızda “Samsung Galaxy M55’te bizi bekleyen özellikler neler? Cihazın satış fiyatı ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?” sorularını cevaplıyor olacağız. İşte, detaylar!

Mobil

Samsung Galaxy A55 5G Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy M55 Özellikleri

Samsung Galaxy M55 Fiyatı

İlk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek olan telefonun başlangıç fiyatı tahminlere göre 32.990 Hindistan Rupisi civarında olacak.
Dolar olarak baktığımızda cihazın fiyatının 395 dolara denk geldiğini görüyoruz.

Yani yaklaşık 12.700 TL ediyor ancak bu fiyata vergi dahil değil. Türkiye’ye geldiğinde bu rakama eklenecek vergilerle cihazın fiyatı 25.800 TL seviyesine yükselebilir. 

Mobil

Samsung Galaxy S23 FE Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy M55 Çıkış Tarihi

Cihaz için tahmini çıkış tarihi bazı kaynaklarda 8 Mayıs 2024 olarak belirtiliyor. Bu tarih kesin olmamakla birlikte cihazın Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı da şu an için merak konusu.

Siz bu telefonu nasıl buldunuz? Türkiye’ye geldiğinde almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR