Silinen Windows Live Messenger Bağlantılarınızı Nasıl Geri Yüklersiniz?

Silinen Windows Live Messenger Bağlantılarınızı Nasıl Geri Yüklersiniz?

Çoğu kullanıcı şu sıralarda Windows Live Messenger’dan Skype’a geçtiğinde kişi listesinin silinmiş olmasından yakınmakta. Bu yüzden haftalarca süre araştırmaların ardından Microsoft, nihayet bir çözüm yayımladı.

Şirket, silinen Messenger kişilerini geri yüklemek isteyen kullanıcılara Skype 6.1 sürümünü indirmelerini tavsiye etti.

Şimdi silinen kişilerinizi nasıl geri yükleyeceğinizi aktaracağız. Önce Skype hesabınızdan tamamen çıkış yapmalısınız ve program açık ise tamamen kapatmalısınız. Ardından tarayıcınız üzerinden people.live.com adresine gitmelisiniz.

 

Bu adresi yazdığınızda hemen başka adrese yönlendirileceksiniz. Bu sayfada Microsoft hesabınız ile oturum açmanız gerekmekte.

 

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sayfanın orta üst kısmında “Yönet” menüsünü göreceksiniz. Bu menüye tıklayın ve gelen seçeneklerden “Silinmiş kişileri geri yükle” seçeneğine tıklayın.

 

Bu aşamada karşınıza en fazla 30 gün önce silinen kişi listeniz gelecektir. Görüntülenen açıklamada da göreceğiniz üzere 30 gün öncesinde silinen kişiler geri yüklenmez.

 

Bu kişi listesinden geri yüklenmesini istediğiniz kişileri ya da dilerseniz tümünü seçin ve geri yükleyin. Bu kişileri geri yükledikten sonra dilerseniz herkesi Messenger’a yeniden davet edebilirsiniz.

Microsoft bu işlemin tüm sorunları çözeceğini iddia ediyor ve kullanıcıların gönderebilecekleri davetlerin günlük bir sayı sınırı olduğu uyarısında bulunuyor.

YORUMLAR