Spotify Wrapped Çalma Listelerimi Nasıl Görebilirim?

Spotify'ın senelik özet şeklinde kişiye özel oluşturduğu Wrapped çalma listeleri nasıl bulunur? Sizler için detaylıca anlattık!

İmge Kaplan -

Spotify her yıl düzenli olarak kullanıcılarına o yıl içinde en çok dinledikleri müziklerden oluşan bir çalma listesi oluşturuyor. Ayrıca kullanıcıların bulundukları konumda en çok dinlenen şarkıları ve aynı yıl içinde dünya genelinde popüler olmuş müzikleri de sizler için sıralıyor.

Spotify’da bazı kullanıcılar ‘Wrapped’ adı verilen kişiye özel listelere kolayca erişim sağlarken bazıları uygulamanın kendisi için hazırladığı playlisti bulmakta zorlanıyor. Henüz Spotify’da yıllık özet olarak sizin için hazırlanan çalma listesine ulaşamadıysanız izlemeniz gereken adımları ve bu listede neler bulabileceğinizi sizin için sıraladık.

İşte, Spotify’de wrapped çalma listelerine dair bilmeniz gereken tüm detaylar!

Spotify Wrapped Çalma Listesi Nasıl Bulunur?

Spotify Wrapped Çalma Listesi Ne Zaman Çıkar?

Dünyanın en ünlü müzik ve podcast sunucularından biri olan Spotify yılda bir kereye özgü olmak üzere her kullanıcı için özel bir Spotify Wrapped List sunuyor. Bu liste yıllık bir özet niteliği taşıdığı için erişime açıldığı tarihler genellikle yılın son günlerine denk getiriliyor. 

2022 yılında aralık başında yayınlanan wrapped listelerine baktığınızda o yıl içinde en çok dinlediğiniz şarkıların yanı sıra kaçırdığınız hit parçaları, yılın en popüler kadın ve erkek sanatçılarını, sevilen albümleri de keşfetme şansınız bulunuyor. 

2022 yılında kişiselleştirilmiş listelerin milyonlarca kişi tarafından paylaşıldığını görmüştük. 2023 yılının sonlarında da Spotify’ın wrapped listelerine ilişkin yapacağı yenilikler merakla bekleniyor. Bu yenilikler doğrultusunda, 2023 Aralık’ta da sosyal medyada kişiselleştirilmiş Spotify listeleri sıkça göz önünde olacak gibi duruyor.

nasıl yapılır

Spotify Dinleme Geçmişi Nasıl Görüntülenir ve Silinir?

Benzer İçerikler

YORUMLAR