Steam'de İstek Listesi Nedir? Nasıl Oluşturulur?

Steam'de beğendiğiniz oyunlarla ilgili gelişmeleri takip edip indirimleri kaçırmamak için istek listesi oluşturun. Nasıl mı? İşte, izlemeniz gereken adımlar!

İmge Kaplan -

Steam’e her geçen gün birbirinden eğlenceli ve heyecanlı oyunlar ekleniyor. Bu oyunların bazılarına ait tanıtımları görseniz bile her birinin konusunu, çıkış tarihini ve yeni yapılan duyuruları takip etmeniz neredeyse imkânsız. Uygulama bu noktada çok kullanışlı bir çözüm sunuyor.

İstek listesi denilen listeler, bir yerde görüp beğendiğiniz oyunları adeta not almanızı sağlıyor. Yeni bir oyun deneyimlemek istediğinizde ise önceden oluşturduğunuz bu listedeki seçenekler işinizi kolaylaştırıyor.

Peki, bu liste nasıl oluşturulur? Arkadaşlarınızın istek listelerine nasıl bakablirsiniz?

Oyun

2024'te Steam'de En Çok İstek Listesine Eklenen Oyunlar

Steam İstek Listesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Hoşunuza giden oyunları satın almadan önce favorilerinize ekleyebileceğiniz bir listedir. Bu listeye eklediğiniz oyunlarla ilgili duyuruları güncel olarak takip etmenize yardımcı olur. İndirimler, çıkış tarihine ilişkin yapılan erteleme, iptal gibi duyurular ve daha fazlasını bu liste üzerinden kolayca takip edebilirsiniz.

Büyük indirim dönemlerinde çoklu alım avantajlarından yararlanabiliyor, birbiriyle ilişkili farklı oyun seçeneklerine bu listeler sayesinde ulaşabiliyorsunuz. Platformdaki arkadaşlarınızdan hesabı herkese açık olan kişilerin de istek listesini inceleme imkânınız oluyor.

Kendilerine hediye almanız gerektiği durumlarda istek listelerine göz atıp, beğendikleri bir oyunu onlara hediye etmek hem kurtarıcı hem de işlevsel bir çözüm sunuyor. 

Steam İstek Listesi Nasıl Oluşturulur?

Oyun

Steam, Haftanın En Çok Satan Oyunlarını Açıkladı!

Steam’de Arkadaşların İstek Listesini Görüntüleme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR