Swarm'a Yeni Mekan Nasıl Eklenir?

Son zamanların en popüler sosyal medya araçlarından olan konum tabanlı uygulama Swarm'a yeni bir mekanı nasıl ekleyeceğinizi anlattık.

Swarm'a Yeni Mekan Nasıl Eklenir?

Konum tabanlı popüler sosyal medya aracı Swarm’da milyonlarca mekan bulunuyor ve bu mekanların büyük bir kısmı kullanıcılar tarafından ekleniyor. Biz de Swarm’a yeni bir mekanı nasıl ekleyeceğinize dair bir rehber yazı hazırladık.

Swarm’a üye olan herkes istediği bir mekanı sisteme ekleyebiliyor. Yer bildirimi yapmak istediğiniz bir mekan arama sonuçlarında çıkmıyorsa yapmanız gerekenleri aşağıda sıraladık.

Öncelikle Check-in yap butonuna tıklayarak çevredeki mekanları listeliyoruz.

Arama sonuçlarında istediğiniz mekan yoksa ara butonuna tıklayıp, yeni mekanın ismini yazıyoruz.

En alt kısımda bulunan Bu mekan eklensin mi? Seçeneğine tıklıyoruz.

Açılan pencerede ilk kutucuğa mekanın adını, alttaki kısma mekanın kategorisini (ev, bar, restoran vb.), kategorinin altındaki bölüme de isteğe bağlı olarak mekanın açık adresini girmeniz gerekiyor. Konum bölümünde ise haritaya tıklayarak, mekanın bulunduğu konumu harita üzerinde işaretledikten sonra Yeni Mekan Ekle butonuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi yeni oluşturmuş olduğumuz mekanda artık yer bildirimi yapabiliyoruz. İsterseniz check-in yapma ekranında bulunan fotoğraf simgesine tıklayarak, bu mekana ait fotoğraflar da ekleyebilirsiniz. Bu fotoğrafların, mekanı ziyaret eden diğer kullanıcılar tarafından da görüldüğünü unutmayın.



Swarm Nedir? Nasıl Kullanılır?

YORUMLAR