Swarm'da Gizli Check-In Nasıl Yapılır?

Swarm'a gizli check-in yapma özelliği eklendi. Yeni özelliğin kullanımını anlatıyoruz.

Swarm'da Gizli Check-In Nasıl Yapılır?

Popüler check-in yapma uygulaması Swarm, kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda sürekli geliştiriliyor ve neredeyse Facebook kadar güncelleme alan bir uygulama haline geldi. Gittikleri yeri paylaşmadan duramayanların uğrak noktası Swarm’da artık gizli check-in yapılabiliyor. Yeni özelliğin kullanımını anlatıyoruz.

Foursquare’den ayrılarak bildirim bazlı servis olarak öne çıkan Swarm, hem iPhone hem de Android kullanıcılarının sıklıkla kullandığı uygulamalar arasında. Gezmeyi seven kullanıcıların gittikleri mekanları işaretledikleri platformda aradıkları seçeneklerden birisi de gizli check-in yapma olacak ki uygulama geliştiricileri yayınladıkları güncellemede bu notu özellikle düşmüşler.

Gizli check-in yapın:

Yeni güncellemelye birlikte check-in yaparken bunu arkadaşlarınızdan gizleyebiliyorsunuz. O anda sadece unutmamak, sonradan bulunduğunuz mekanı hatırlamak adına yaptığınız check-in’lerde bu özellik oldukça kullanışlı. “Arkadaşlarımın bilmesine gerek yok” dediğiniz bildirimlerde check-in ekranında kilit simgesine dokunup ardından her zamanki gibi check-in yaptığınızda bu aktivite arkadaşlarınızdan gizleniyor.

Ödülleri unutun:

Lakin gizli check-in yaptığınızda ödüllendirme sisteminden faydalanamıyorsunuz. Öte yandan tüm check-in’lerinizi gizli olarak işaretleme şansına sahip değilsiniz. Gizli check-in yapmak istediğinizde her defasında kilit simgesine dokunmak zorundasınız.

Swarm Nedir? Nasıl Kullanılır?

Swarm'a Yeni Mekan Nasıl Eklenir?

YORUMLAR