Metinden 3D Karakter Oluşturan Tafi AI Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tafi AI sayesinde sadece metin yazarak 3D karakterler üretebileceğinizi biliyor muydunuz? Gelin, "Tafi AI nedir? Nasıl kullanılır?" birlikte keşfedelim!

İmge Kaplan -

Prompt olarak girdiğiniz basit bir metinden gösterişli bir 3D karakteri yaratan Tafi AI, başta oyun geliştiricileri olmak üzere teknolojiyle ilgilenen hemen herkesin ilgisini çekiyor.

Yenilikçi bir yapay zeka uygulaması olarak tanıdığımız Tafi AI ile kişiselleştirilebilen, gerçekçi ve farklı programlarda kullanıma uygun 3D karakterler üretmeniz mümkün hale geliyor.

Tafi AI’ın CEO’su olarak bilinen James Thornton, bu uygulama ile 3D karakter oluşumunu daha kolay ve erişilebilir bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Girdiğiniz bir prompt’tan sayısız 3D karakter üretebilen Tafi AI’ın özellikleri neler? Tafi AI nasıl kullanılır? diye merak ediyorsanız; işte, bilmeniz gereken tüm detaylar…

Tafi AI Nedir?

3 boyutlu içerik üretiminde kendisini bir dünya markası olarak tanımlayan Tafi, yaklaşık yirmi yıldır bu sektörde hizmet veriyor. Dünya çapında hem profesyonel hem de amatör kullanıma hitap eden, dijital içerik oluşturma platformu Daz 3D ile biliniyor.

Şimdilerde ise Tafi, yeni bir karakter üretme motorunu tanıtıyor. 3D üretimini basitleştirerek içerik üreticilerinin, kurumsal müşterilerin ve bireysel kullanıcıların işini kolaylaştıran Tafi, geniş bir karakter veri seti ile Tafi AI’de zengin 3D üretim olanakları sunuyor. 

Tafi AI’da üretilen 3D karakterler Cinema 4d, 3ds Max, Blender, Maya gibi popüler 3D uygulamalara aktarılabiliyor olacak. Kendinize özgü avatarlar tasarlayabileceğiniz bu yapay zeka aracı sayesinde tamamen özgün animasyonlar oluşturmanız mümkün.

Başlangıçta karmaşık gözükse de vücut hatlarından yüz şekline, göz, kaş, kulak, burun, ağız, çene yapısı gibi insan vücuduna ilişkin tüm detaylarda istediğiniz ayarlamaları yaparak 3D karakterler oluşturabilirsiniz. Yüz ifadelerini değiştirebilir, saç stillerinde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Tafi AI Nasıl Kullanılır?

Bu karakterden üretebileceğiniz alternatiflerin sayısı oldukça fazla. Bunun için Tafi AI’ye şu tarz promptlar girebilirsiniz:

Yapay Zeka

Yapay Zeka Araçlarında Karşılaştığımız Bir Terim: Prompt Ne Demek?

Benzer İçerikler

YORUMLAR