Tamindir 11 Yaşında!

Tamindir 11 yaşını doldurdu ve biz de sizlere 2004'ten bu yana neler değişti biraz anlatmaya karar verdik!

Tamindir 11 Yaşında!

Tamindir 2004 yılında başladığı yayın hayatına 11. yaşını doldurduğu şu günlerde başarıyla devam ediyor ve Türkiye'nin bir numaralı yazılım, uygulama ve teknoloji platformu olarak gelişim ve dönüşümüne devam ediyor. Elbette bu başarı sadece Tamindir ekibinin değil, aynı zamanda 11 yıldır Tamindir'e güvenen bütün kullanıcıların ortak bir eseri. Şimdiye dek bizi hep aynı heyecanla takip eden kullanıcılarımızın yazılım/uygulama indirme, teknoloji haberleri, rehberler ve videolar hususunda önümüzdeki senelerde de aynı tutkuyla takip edeceklerini umuyor ve ekip olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Şimdiye dek Tamindir'de olan bitenler hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilecek okuyucularımız için tabii ki kendimizi en sade biçimde anlatmak da bizim bir görevimiz. Aşağıda görüntüleyebileceğiniz Tamindir infografiği sayesinde indirme adetlerimiz, kullanıcılarımızın platform tercihleri, içerik seçimleri, kategorilere dair ilgileri, sosyal medya hesaplarımızı kullanım oranları hakkında bilgi edinebilir ve Tamindir'in zaman tünelini oldukça özet bir şekilde görebilirsiniz.

Elbette yazılım ve teknoloji sektörü hakkında hazırladığımız Tamindir 2014 İndirme Trendleri Raporu'nu da görüntülemek isterseniz buraya tıklayarak hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

Tamindir 11 Yaşında!
Tamindir TV

Tamindir 11 Yaşında!

Tamindir'in Türk internet sektörü içerisindeki macerası tam 11 yıldır devam ediyor ve 2004'ten bu yana süregelen yazılım, uygulama ve teknoloji platformu macerasının daha uzun yıllar devam edeceğini gönülden diliyoruz.

YORUMLAR