Telefon Şarj Olmama Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Cep telefonunuz şarj olmuyorsa bu sorunu birkaç adımda çözebilirsiniz. İşte cep telefonu şarj olmama sorununun nedenleri ve kendiniz deneyebileceğiniz çözümler!

İmge Kaplan -

Bugüne kadar sorunsuz bir şekilde şarj edip kullandığınız cep telefonunuz artık şarj olmuyor mu? Hemen paniğe kapılmayın. Bunun için hemen teknik destek almanız şart olmayabilir. Birkaç basit yöntemle telefonunuzun şarj olmama sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Android veya iPhone fark etmez, tüm akıllı telefonlarda bu noktalara dikkat ederek şarj ile ilgili problemlere çözüm üretebilirsiniz. İşte, sorunsuz cep telefonu şarjı için bilmeniz gerekenler!

nasıl yapılır

Tablet ve Cep Telefonu Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Cep Telefonu Şarj Olmama Nedenleri

‘Cep telefonum neden şarj olmuyor?’ diye düşünüyorsanız bunun birkaç temel sebebi olabilir. Aşağıdaki durumlardan birini yaşayıp yaşamadığınızı kontrol etmekle işe başlayabilirsiniz.

Cep Telefonu Şarj Olmuyorsa Ne Yapmalısınız?

Yukarıdaki sebeplerden veya sizce başka bir nedenden dolayı telefonunuzu şarj edemiyorsanız aşağıdaki çözüm yollarını deneyebilirsiniz. Bu çözümleri denemeden cihazı servise göndermek sizi hem vakit hem de nakit anlamında zarara uğratabilir. Bu yüzden öncelikle kendiniz hangi işlemleri uygulayabileceğinize bakalım.

1. Güç Bağlantısına İlişkin Kontrolleri Yapın

2. Şarj Portunu Temizleyin

3. Aksesuarlardan Kaynaklanan Sorunları Tespit Edin

4. Cihazı Yeniden Başlatın

Mobil

Yeni Akıllı Telefon Aldığınızda Yapmanız Gerekenler!

Bütün bunlar sorunu çözmeniz için yeterli olmadıysa teknik destek almanız gerekir. Cihazınızı servise gönderip şarj probleminin ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler

YORUMLAR