Telefonumda Uygulamadan Çıkmadan Nasıl Tweet Atabilirim?

Aklınıza gelen Tweet'i hemen atmayı seviyor fakat oyununuzdan da geri kalmak istemiyor musunuz? Floata, istediğiniz uygulamada kalarak aynı anda Tweet atmanızı sağlayan çok pratik bir uygulama.

Telefonumda Uygulamadan Çıkmadan Nasıl Tweet Atabilirim?

Aklınıza gelen Tweet'i hemen atmayı seviyor fakat oyununuzdan da geri kalmak istemiyor musunuz? Bu yazıdan önce ya oyundan çıkıp Twitter uygulamasına girerek Tweet atmalıydınız, ya da oyuna devam edip Tweet atma işini sonraya bırakmak zorundaydınız. Floata adlı uygulama sayesinde istediğiniz uygulamada kalarak aynı anda Tweet atmak çok kolay olacak.

Şimdilik sadece Google Play'de yer alan Floata'yı indirdiğinizde ana ekranınıza simgesi geliyor ve şöyle bir anasayfayla karşılaşıyorsunuz:

Bu sayfada yapmanız gereken öncelikle Twitter hesabınızı uygulamaya tanıtmak. Uygulama Twitter'da Tweet atmak için gerekli temel izinleri vermenizi istiyor.

Hesabı eşleştirdikten sonra ekranınıza bir Tweet atma butonu yerleşiyor ve sizinle birlikte telefonda girdiğiniz her ekranda dolaşmaya başlıyor. Bu aşamada size kalan üzerine dokunmak. Dokunulduğunda açılan kutucuk bir metin alanından, kalan karakter sayacından ve Tweet butonundan oluşan kullanımı çok basit bir paylaşım deneyimi sunuyor.

Henüz bir fotoğraf paylaşma olanağı sunmayan uygulama zaten anlık kolay Tweet atmak isteyenleri hedeflediğinden çok kullanışlı. Zaten Android'in 2.3 gibi eski sürümlerinde bile çalışabilir olmasını buna borçlu olan uygulama telefon ve tabletinizde kitap okurken, Browser'da gezinirken ya da oyun oynarken ne yazacağını unutmadan Tweet atmayı sağlayarak bizim de beğenimizi kazandı.

İnternetten Programsız Ses Dönüştürme

Google+ Hesabımı Nasıl Silerim?

YORUMLAR