The Witcher 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

Benzersiz rol yapma oyunu The Witcher 2 sistem gereksinimleri neler?

Buse Yılmaz -

The Witcher 2 ana hikayesi toplamda 24 saat sürmektedir. Yan görevlerle birlikte 35 saat sürede tamamlanabilen oyunun, tadını alarak oynarsanız muhtemelen süre daha da uzayabilir. Oyunun PC sürümü için resmi Türkçe dil desteği bulunmaktadır. Ancak Xbox 360 sürümü için Microsoft kaynaklı sorun nedeniyle dil paketi dahil edilmemiştir

Profesyonel canavar avcısı Geralt of Rivia hakkındaki RPG destanının ikinci bölümü olan The Witcher 2: Assassins of Kings, PC'de şimdiye kadar piyasaya sürülen en ayrıntılı ve benzersiz rol yapma oyunlarından birini üretmek için olgun, düşündürücü bir hikayeyi anlatıyor. Peki, The Witcher 2 için sistem gereksinimleri neler?

The Witcher 2 Sistem Gereksinimleri Neler?

The Witcher 2 Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

Windows XP/Vista/7

macOS

SteamOS + Linux

The Witcher 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Windows XP/Vista/7

macOS

SteamOS + Linux

The Witcher 2 Konusu Nedir?

The Witcher 2: Assassins of Kings, Polonyalı oyun stüdyosu CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows ile Xbox 360 platformları için hazırlanan üçüncül kişi bakış açılı RPG oyunudur. 17 Mayıs 2011'de yayınlanan oyun, 2007 yapımı The Witcher'ın devamı niteliğindedir. Kendisinden önce gelen oyun gibi konusu Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı adı taşıyan romanına dayanmaktadır.

Giriş sırasında Rivialı Geralt, Mavi Şeritliler (Blue Stripes) olarak bilinen Temerya özel kuvvetlerinin komutanı Vernon Roche tarafından bir ceza evinde Temerya kralı Foltest suikastı ile ilgili sorguya çekilir. Geralt koruması olarak görev yaptığı sırada Foltest'ın ölümüne yol açan olayları anlatır.

Bir sahire ve Geralt'ın arkadaşı olan Triss Merigold, Roche ve Geralt birlikte kral katilini aramak üzere Flotsam adlı bir ticaret kasabasına doğru yola çıkarlar.

The Witcher 2 Fiyatı Ne Kadar?

The Witcher 2’nin Steam fiyatı şu an için 31 TL’den satışa sunulmaktadır. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR