En Verimli Toplantılar İçin: TLDV AI Nedir? Nasıl Kullanılır?

Çevrimiçi toplantılarınızdan maksimum verim elde etmeniz için tasarlanan yapay zekâ aracı TLDV ile tanışın. İşte, toplantılarınızı kaydedip raporlayan AI aracı!

İmge Kaplan -

Çevrimiçi toplantı deneyimlerinizi iyileştiren, önemli anları kayıt altına almanızı ve damgalamanızı sağlayan, hatta bu toplantılara ilişkin yapay zekâ destekli not ve raporlar oluşturmanızı sağlayan TLDV, hem amatör hem de profesyonel amaçlı kullanılabiliyor.

Yapay zekâ sayesinde toplantıların verimini yükselten TLDV’den yararlanmak için bu aracın nasıl kullanıldığını ve tam olarak ne işe yaradığını öğrenmeniz gerekiyor.

Biz de bu yazımızda TLDV’nin kullanımına ilişkin en önemli noktaları kaleme aldık. İşte, online toplantılarınızın kalitesini yükselten o eklenti TDLV hakkında bilmeniz gereken her şey!

TLDV AI Nedir? 

TLDV AI, Google Meet veya Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantılarınızı çok daha fonksiyonel ve verimli hale getiren bir yapay zekâ aracı olarak karşımıza çıkıyor.

Toplantılara ilişkin notları yapay zekâ desteği ile sizin yerinize alabilen bu uygulama, ilk olarak görüşmelerinizi kaydedebiliyor. Kaydolan görüşmeler üstünde çeşitli düzenlemeler yapmanıza imkân tanıyor.

Bu düzenlemeler arasında kesme, AI notları, manuel notlar, indirme gibi seçenekler bulunuyor. Kullanım amacına baktığımızda ise:

TLDV AI Ne İşe Yarar?

TLDV AI, toplantılarınızdan maksimum verim almanızı sağlamak için çeşitli özellikler sunuyor. Bu uygulama ile neler yapılabilir diye baktığımızda TLDV AI’nin genel kullanım amaçlarını şu şekilde özetlemek mümkün:

Yapay Zeka

Yapay Zeka ile CV Hazırlama: En İyi Uygulamalar Listesi

TLDV AI Nasıl Kullanılır?

TLDV AI ile katıldığınız toplantılardaki önemli anları veya toplantının tamamını eş zamanlı olarak kayıt altına alabilirsiniz. Bu sayede toplantıda önemli olduğunu düşündüğünüz noktaları kaydedip daha sonra tekrar inceleyebilirsiniz.

Peki, TLDV AI nasıl kullanılıyor? Gelin, yakından bakalım:

nasıl yapılır

Yapay Zekaya Video Yaptırmak

Benzer İçerikler

YORUMLAR