X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?

Bu yazımızda size X'den (Twitter) video indirmenin kolay yolunu göstereceğiz. X video indirme nasıl yapılır? İndirmenin yolları nelerdir? İşte yanıtı!

Ünsal Sarıtoprak -

Son zamanlarda X'de (Twitter) dolaşan çok sayıda video gördük. İster sevimli köpek videoları, ister tartışmalı bir konuda ciddi bir video olsun, o videodan bıkana kadar tekrar ve tekrar izlemeyi seviyorsunuz. Ancak uygulama, platformundan video indirmenize izin vermiyor. Bu öncelikle platformun telif hakkı kurallarından kaynaklanmaktadır. Ancak, bu videoları fazla uğraşmadan indirmenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz?

Bu yazımızda size X'den video indirmenin kolay yolunu göstereceğiz. O halde vakit kaybetmeden X videolarını cep telefonunuza veya bilgisayarınıza nasıl indireceğinizi hemen size öğretelim!

X (Twitter) Video İndirme Nasıl Yapılır?

Sosyal Medya

Twitter'ın Yeni Rakibi Threads Nedir? Nasıl Kullanılır?

X Videoları PC veya Masaüstüne Nasıl İndirilir?

X'den videoları kolayca masaüstünüze indirebilirsiniz. X'de video indirme işleminin tamamını oldukça basit hale getiren iki web sitesi var. Bunlar, SaveTweetVid veya Twitter Video Downloader'dır. Bu web sitelerine gidebilir ve en sevdiğiniz videoları X'den indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şu adımları takip etmek:

Her iki web sitesi de farklı indirme kalitesi sağlar. Video kalitesini ihtiyacınıza göre seçebilir ve dosya boyutunun hemen yanında bulunan İndir butonuna tıklayabilirsiniz.

Sosyal Medya

En İyi X (Twitter) Benzeri Uygulamalar

Android'de X Videoları Nasıl İndirilir?

Ayrıca bir Android uygulamasından bir X videosu indirebilirsiniz. X videolarını indirmek için öncelikle Download Twitter Videos uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz yeterlidir. Bu uygulamayı Instagram'dan olduğu kadar X'den de video indirmek için kolayca kullanabilirsiniz. Bundan sonra yapmanız gerekenler:

Video arka planda indirilmeye başlayacaktır. İndirilen videoyu izlemek için uygulamayı açıp izlemek istediğiniz videoyu seçebilirsiniz. Veya videoyu çevrimdışı izlemek için akıllı telefonunuzdaki Galeri uygulamasına gidebilirsiniz.

Sosyal Medya

X'ten Nasıl Para Kazanılır? Twitter'dan Para Kazanma Yöntemleri

iOS'ta X Videoları Nasıl İndirilir?

iOS'ta video indirme işlemi, Android veya masaüstüne kıyasla biraz karmaşıktır. Videoyu iPhone'unuza indirmek için önce Documents by Readle veya My Media application uygulamasını iPhone'unuza indirmeniz gerekir. Bittiğinde, şu adımları takip edebilirsiniz:

Videonuz uygulamaya kaydedilecektir. Şimdi, videoyu uygulamada açmanız ve X videonuzun bir kopyasını iPhone'unuza kaydetmek için Film Rulosuna Kaydet'e dokunmanız gerekiyor.

Sosyal Medya

X (Twitter) Sarı Tik Nedir? Nasıl Alınır?

Chrome Uzantısını Kullanarak X DM Videoları Nasıl İndirilir?

Google Chrome uzantısını kullanarak X DM videolarını kolayca indirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu adımları takip etmek.

nasıl yapılır

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesi üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR