Ücretsiz EaseUS Partition Master Professional Lisansı için Tıklayın

EaseUS etiketli PC bakım ve optimizasyon araçlarından biri olan Partition Pro, gerçekten adı gibi profesyonel bir yardımcı sistem aracı. EaseUS Partition Pro ile bilgisayarınızı kapatmadan birçok işlemi Windows işletim sistemi üzerinden gerçekleştirmeniz

Ücretsiz EaseUS Partition Master Professional Lisansı için Tıklayın

EaseUS etiketli PC bakım ve optimizasyon araçlarından biri olan Partition Pro, gerçekten adı gibi profesyonel bir yardımcı sistem aracı. EaseUS Partition Pro ile bilgisayarınızı kapatmadan birçok işlemi Windows işletim sistemi üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün oluyor.

EaseUS Partition Master Pro programı ile disk sürücülerinizi sistemin yüklü olduğu sürücü de dahil olmak üzere kolayca yeniden boyutlandırmanız son derece kolay ve hızlı gerçekleşiyor. Diyelim ki, C sürücünüzün boyutu 250 GB ve bu boyut size yeterli gelmiyor. İkinci bir sabit diskiniz ise yaklaşık 1TB kadar alana sahip. Her iki sabit disk arasında istediğiniz yeterli alanı yaratmak, birbirleri arasında alan boşaltmak, yeni bir alan açmak ve veri transfer etmek için EaseUS Partion Pro programından faydalanabiliyorsunuz.

EaseUS Partition Pro piyasada yaklaşık 40 dolarlık bir fiyat etiketiyle satılıyor. Tamindir takipçileri ise bu son derece kullanışlı uygulamaya ücretsiz sahip olabilecekler.

Nasıl katılacaksınız?

PC için geliştirilmiş olan için geliştirilen EaseUS Partition Master Pro programının son sürümünün lisans kodunu ücretsiz olarak edinmek için bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterli. 22 Mart Salı Günü 15.00'de başlayarak 25 Mart Cuma günü sona erecek ve 3 gün sürecek olan kampanya hakkında arkadaşlarınızı da bilgilendirebilmek için sosyal medya hesaplarınız üzerinden gerekli paylaşımları yapmayı da unutmayın. Bu sayede çok daha fazla kişinin programa ücretsiz olarak sahip olmasına destek olabilirsiniz. Bu noktada her gün 300 adet ücretsiz lisans anahtarı vereceğimizi de hesaba katmanızda fayda var.

ÜCRETSİZ LİSANS ANAHTARINIZI ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz ücretsiz lisans kodlarını kampanya süresi içerisinde programı yükleyerek aktif etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde verilen ücretsiz lisans kodları 1 saat sonra geçersiz oluyorlar

Kampanyaya katıl tuşuna tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan sayfa yukarıda ki gibi bir görsele sahip olacak, (Yulkarıdaki görsel EaseUS'un farklı bir kampanyasına aittir). Bu sayfa üzerinde kırmızı daire içerisinde bulunan alanda okların üstten alta doğru sırasıyla isminiz, soyadınız ve e-posta adresinizi yazmanız ve daha sonra boşlukların altında bulunan ''Get The FREE Code'' tuşuna basmanız gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra boşluğa girmiş olduğunuz e-posta adresinize ücretsiz lisans kodu gönderiliyor. Gönderilen E-posta ve lisans kodunun görseli de aşağıdaki şekilde görünecek (Bir önceki kampanyadan örnek görsel).

Kampanya Koşulları

  • EaseUS EaseUS Partition Pro ücretsiz lisans kodu kampanyası 22 Mart Salı Günü 15:00 başlayacak. Kampanya 3 gün sürecek ve 25 Mart Cuma günü sona erecek.
  • EaseUS EaseUS Partition Pro ücretsiz lisans kodu kampanyasını http://www.partition-tool.com/giveaways/epmpro-free.htm adresini takip ederek değerlendirebilirsiniz.
  • Kampanyadan yararlanarak almış olduğunuz ücretsiz lisans kodlarını kampanya süresi içerisinde programı yükleyerek aktif etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde verilen ücretsiz lisans kodları kampanya süresinin bitiminden 1 saat sonra geçersiz sayılıyorlar.
  • EaseUS Partition Pro ücretsiz lisans kodu kampanyası kurulum ve aktivasyon sonrası ücretsiz teknik destek vermiyor.
  • EaseUS Partition Pro ücretsiz lisans kodu kampanyasını kullananlar programın güncellemelerini ücretsiz olarak almaya hak kazanmış sayılmıyorlar.
  • EaseUS EaseUS Partition Pro ücretsiz lisans kodu kampanyasın da aktivasyon kodları tekrar kullanılamıyor ve kodların mutlaka 1 saat içerisinde aktif edilmesi gerekiyor.

YORUMLAR