Bütçe Dostu Telefon: vivo G2 Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde vivo G2'nin özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte uygun fiyatlı vivo telefon hakkında detaylar!

Anıl Özünaldım -

Uygun fiyatlı vivo telefon G2, 2024 yılının ocak ayında tanıtıldı. Şık bir görünüme sahip olan vivo G2 özellikleri ve fiyatı nedeniyle dikkat çekiyor. Peki, söz konusu akıllı telefon modeli neler sunuyor? Bu rehberde telefona dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

vivo G2 Özellikleri

Mobil

Android 15 Güncellemesi Alacak vivo Telefonlar

6,56 inç ekran büyüklüğüne sahip telefon, IPS LCD ekran üzerinde 720 x 1612 piksel çözünürlük, 90Hz yenileme hızı ve yaklaşık 269 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. Gücünü MediaTek Dimensity 6020 işlemcisinden alan telefon 163,7 x 75,4 x 8,1 mm boyutlarında.

4 GB, 6 GB ve 8 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği sunan telefonda 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri mevcut. Android 13 tabanlı OriginOS 3 ile beraber gelen cihazda 5.000 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Peki, uygun fiyatlı vivo telefon G2 ne kadar fiyata satılıyor?

vivo G2 Fiyatı

vivo G2 Çin'de piyasaya sürüldü. Akıllı telefonun Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Yukarıda tahmini fiyatlara yer verdik ancak telefon farklı fiyat etiketleriyle satışa sunulabilir.

teknoloji

Vivo Star Işığı Teknolojisi Nedir? Ne İşe Yarar?

vivo G2'nin ücreti ve donanımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu akıllı telefon ile iligli düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR