Volkswagen T-Roc Özellikleri ve Fiyatı

Volkswagen'in yeni SUV aracı T-Roc farklı donanım seçenekleri ile her bütçeye hitap ediyor. İşte, 2024 Volkswagen T-Roc özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

Volkswagen’in yeni SUV aracı T-Roc, Avrupa pazarında satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük bir beğeni topladı. Modern ve şık tasarımı ile dikkat çeken model hem şehir içinde hem de uzun yolda tercih edebileceğiniz, yüksek performanslı ve konforlu bir seçenek.

Peki, yeni Volkswagen T-Roc’un sahip olduğu teknik özellikler neler? Satış fiyatı ne kadar? Bu yazımızda markanın yeni aracı ile ilgili detayları kaleme alıyoruz.

Otomobil

Volkswagen Fiyat Listesi - 2024

Volkswagen T-Roc Özellikleri 

Üç farklı donanım seçeneği ile piyasaya sürülen T-Roc hem orta hem de üst segmente hitap eden alternatifler sunuyor. 110TSI CityLife, 110TSI Style, 140TSI R-line adlı bu paketlerin yanı sıra markanın sunduğu bir de T-Roc R seçeneği bulunuyor.

CityLive Style paketlerinde 110 kW güç ve 250 Nm tork üretebilen bir adet 1.4 litrelik dört silindirli, benzinli ve turbo şarjlı motor kullanılıyor. Otomatik şanzımanla desteklenen araçlarda 100 km/sa’e ulaşmak için gereken süre 8.7 saniye olarak belirtiliyor.

Yine Style ve CityLife versiyonlarına baktığımızda 100 km’de yaklaşık 6.3 civarında bir yakıt tüketimi olduğundan söz ediliyor. Deponun hacmi ise 50 litre.

Farklı sürüş modu seçenekleri mevcut. Bireysel, spor gibi alternatiflerden istediğinizi seçme imkânınız var. Ayrıca bu modları direksiyon üstündeki kumanda butonlarından yönetebiliyorsunuz.

Tasarım açısından Golf ve Tiguan’ın izlerini gördüğümüz bu serideki araçların öne çıkan diğer özellikleri ise şu şekilde:

T-Roc CityLife Özellikleri

T-Roc Style Modelinde Eklenen Özellikler

Otomobil

2024 Volkswagen T-Cross Özellikleri ve Fiyatı

T-Roc R-Line ile Eklenen Özellikleri

T-Roc R Özellikleri

Serinin en üstün motor gücüne sahip olana racı T-Roc R olarak karşımıza çıkıyor. Aracın öne çıkan özellikleri şu şekilde:

Otomobil

2024 Dacia Duster Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Volkswagen T-Roc Fiyatları

Volkswagen T-Roc fiyatları seçtiğiniz donanım paketine ve vites türüne bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Volkswagen T-Roc, Türkiye başlangıç fiyatı ise bu içeriğimizin yazıldığı 25.03.2024 tarihi itibariyle 1 milyon 805 bin TL'den başlıyor. Seçtiğiniz paket, donanım ve eklentilere göre değişkenlik gösteriyor. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR