WhatsApp'ta Başkasına Gelen Mesajlar Nasıl Okunur?

WhatsApp'ta başkasının mesajlarını okuma nasıl yapılır? Bu yazımızda WhatsApp'ta istediğiniz kişinin mesajlarını okuyabileceğiniz bir yönteme ışık tutacağız.

WhatsApp uzun bir süredir dostlarımızla, ailemizle, iş arkadaşlarımızla ya da diğer kişilerle iletişim kurmak için kullandığımız en popüler mesajlaşma uygulaması olarak öne çıkıyor. Eğer WhatsApp'ta birine gelen mesajları okumak istiyorsanız bunun için kullanabileceğiniz bazı yazılımlar bulunuyor. Peki, WhatsApp'ta başkasının mesajlarını okuma programı nedir? Bu programdan nasıl korunulur?

WhatsApp'ta Başkasının Mesajlarını Okuma Programı Nedir?

Her ne kadar etik bir durum olmasa da WhatsApp uygulamasındaki bazı açıklardan faydalanıp sevgilinize, dostlarınıza, ailenize, iş arkadaşlarınıza ya da diğer kişilere gelen mesajları okuyabilmenizin bazı yolları bulunuyor. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey ise WhatsWeb for Whatscan isimli uygulamayı indirmek.

WhatsWeb for Whatscan sevgilinize gelen mesajları okumak için kullanabileceğiniz en iyi yazılımlardan birisi olarak öne çıkıyor. Yalnızca Android cihazlarda çalışan bu uygulamayı kullanmak ise oldukça basit. Yalnızca birkaç adımı uygulayarak söz konusu işlemi tamamlayabilirsiniz.

WhatsApp'ta Sevgilinize Gelen Mesajları Okuyun -2

WhatsWeb for Whatscan Nasıl Kullanılır?

  • WhatsWeb for Whatscan uygulamasını akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirin.
  • Uygulamayı akıllı telefonunuza ya da tabletinize kurun ve giriş yapın.
  • Mesajlarını okumak istediğiniz akıllı telefondan 'WhatsApp Web' sekmesine giriş yapın
  • WhatsWeb for Whatscan uygulamasındaki QR Kod'u okutun.

Başkalarının mesajlarını okumak için kullanabileceğiniz WhatsWeb for Whatscan oldukça basit bir şekilde kullanılabiliyor. Bunun öncesinde Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon ve mesajlarını okumak istediğiniz kişinin telefonuna ihtiyacınız var.

Söz konusu işlem için ilk olarak WhatsWeb for Whatscan isimli uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Bu uygulamayı yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz. Bağlantıya tıklamanız hâlinde bir sayfa açılacak. Açılan sayfa üzerinden "İndir" butonuna bastığınızda indirme işlemi otomatik olarak başlayacak.

Android APK Yükleme Nasıl Yapılır?
MOBİL

Android APK Yükleme Nasıl Yapılır?

Herhangi bir nedenden ötürü Android APK yükleme işlemini yapmak isteyebilirsiniz. Bu işlemi nasıl uygulayacağınızı bilmiyorsanız, hazırladığımız rehbere göz atabilirsiniz.

İndirme süreci tamamlandıktan sonra kurulum aşamasını gerçekleştirin. Kurulumu gerçekleştirdikten sonra uygulamaya girin. Daha sonra mesjalarını okumak istediğiniz akıllı telefondan "WhatsApp Web" sekmesine giriş yapın. WhatsApp for Whatscan uygulamasında yer alan QR kodu yani karekodu okutun.

Bu üç adımlık işlemlerin ardından bağlantı sağladığınız cihazda var olan ve var olacak tüm sohbetler, görseller ve medyalar sizin cihazınıza da gelmiş olacak. Cihazı kullanan kişi başka bir cihazla bağlantı sağlarsa ya da var olan bağlantıyı sonlandırırsa mesajların 'artık' size gelmeyeceğini hatırlatalım. Bu gibi durumlarda aynı işlemleri tekrarlamanız gerekiyor.

WhatsWeb for Whatscan'den Nasıl Korunursunuz?

  • WhatsApp uygulamasına giriş yapın.
  • Ayarlar menüsünde yer alan 'WhatsApp Web / Masaüstü' sekmesine tıklayın.
  • Bu alanda 'Giriş Yapılan Cihazlar' menüsünü göreceksiniz.
  • En alttaki 'Tüm Cihazlardan Çık' alanına tıklayın.

Eğer kendi cihazınız üzerinde benzer işlemlerin gerçekleştirildiğini ya da gerçekleştirilebileceğini düşünüyorsanız bunun önüne geçebilmek adına yapabileceğiniz bazı işlemler var.

Bu menüde kullandığınız cihazın WhatsApp Web ya da WhatsApp Masaüstü aracılığı ile iletişim kurduğu cihazları görebilirsiniz. Ayrıca cihazların sahip olduğu platformu, son giriş tarihini ve konumunu öğrenmeniz de mümkün.

Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan anlık mesajlaşma uygulamasını kullanan kişilerin büyük bir kısmı tarafından merak edilen soruyu yanıtladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR