WhatsApp Sohbetlerini Telegram'a Aktarma Nasıl Yapılır?

WhatsApp sohbetlerini Telegram'a aktarma nasıl yapılır? WhatsApp konuşma geçmişini Telegram'a taşıma işlemi gerçekten oldukça kolay.

Berk Demirci -

WhatsApp yerine Telegram kullanmaya başladıysanız, sohbet geçmişinizi taşımanın kolay ve pratik bir yolunu arıyor olabilirsiniz. Peki ama WhatsApp sohbetlerini Telegram'a aktarma nasıl yapılır? Bu rehberimizde konu hakkında merak ettiğiniz tüm bu detaylara daha yakından göz atacağız.

Yazılım

Telegram Güvenli mi? Telegram'a Geçmeli misiniz?

Açık bir şekilde söylemek gerekirse WhatsApp'ın yedekleme ve geri yükleme özelliği çok sınırlı bir şekilde çalışıyor. Hatta üçüncü parti bir araç kullanmıyorsanız, bunları Android ve iOS arasında bile kullanamazsınız. Öte taraftan Telegram, kapsamlı bir içe aktarma desteği sunuyor.

Güzel haber şu ki, mesajları içe aktardığınızda her iki taraf da bunu görebilir. Bu mesajlar sohbetin altına eklenir ancak orijinal zaman damgalarını taşırlar. Yani tek yapmanız gereken WhatsApp'tan dışa aktarıp, Telegram'dan içe aktarmak olacak. Öte taraftan bunu her sohbet için ayrı ayrı yapmalısınız. Peki ama bu nasıl yapılır?

WhatsApp Sohbetlerini Telegram'a Aktarma (Android)

WhatsApp Sohbetlerini Telegram'a Aktarma (iPhone)

Güvenlik

WhatsApp, Telegram ve Signal Karşılaştırma: Hangisi Kullanılmalı?

Buradaki yöntemlerle birlikte konuşma geçmişinizi her iki uygulama arasında kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Benzer İçerikler

YORUMLAR