WhatsApp'ta Gönderilen Mesajlar Nasıl Geri Alınır?

Geçtiğimiz günlerde duyurulan WhatsApp'ta mesaj silme özelliğinin nasıl kullanıldığını adım adım anlattık.

WhatsApp'ta Gönderilen Mesajlar Nasıl Geri Alınır?

Geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliğe daha kavuşan WhatsApp, uzun zamandır birçok kullanıcının beklediği “gönderilen mesajları geri alma” özelliğini duyurmuştu. Mesaj gönderdikten 7 dakika sonrasına kadar kullanabileceğiniz bu özellik, bazı durumlarda hayat kurtaracak gibi görünüyor. Bu rehberimizde, WhatsApp’ta gönderilen mesajlar nasıl geri alınır? Anlatacağız.

WhatsApp’ta mesajları herkesten silmek için bilmeniz gereken bazı önemli noktalardan bahsetmekte fayda var diye düşünüyorum. “Mesajı herkesten sil” özelliği bir sohbette veya bir grupta gönderilen mesajları silebilmenizi sağlıyor. Mesajı gönderdikten sonra 7 dakika içinde silebiliyorsunuz, fakat bu özelliği kullanabilmek için her iki tarafın da WhatsApp’ın en son sürümünü kullanıyor olması gerekmekte. Ve son olarak, mesajınızı sildiğinizde karşı tarafta “Bu mesaj silindi” uyarısı görünecektir. Şimdi bu özelliğin nasıl kullanıldığına bakalım.

whatsapp mesaj sil

Öncelikle yeni gönderdiğiniz mesajın üzerine basılı tuttuktan sonra Sil butonuna tıklıyoruz.

whatsapp herkesten sil

Gördüğünüz gibi Herkesten Sil ve Benden Sil adında iki yeni seçenek eklenmiş durumda. Bu seçenekleri göremiyorsanız henüz güncelleme almamışsınız demektir. Mesajınızı karşı taraftan silmek için “Herkesten Sil” butonuna tıklayabilirsiniz. Sadece kendinizden silmek için “Benden Sil” butonunu kullanmanız gerekiyor.

whatsapp silinen mesaj

Mesajınızın silinmesini onayladıktan sonra her iki tarafta da mesaj yukarıdaki gibi görünecektir. WhatsApp’ta gönderilen mesajları silme işlemi işte bu kadar basit birkaç adımda gerçekleştirilebiliyor. Bir başka rehberimizde görüşmek üzere, hoşçakalın!

WhatsApp Mesaj Silme Özelliği Sonunda Geldi
SOSYAL MEDYA

WhatsApp Mesaj Silme Özelliği Sonunda Geldi

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp güncelleme aldı ve kesinlikle olmalı dediğimiz bir özellik daha eklendi.

Kaçırmamanız Gereken WhatsApp İpuçları ve Hileleri
MOBİL

Kaçırmamanız Gereken WhatsApp İpuçları ve Hileleri

WhatsApp hileleri ve ipuçları, popüler anlık mesajlaşma uygulamasında kullanım deneyimini üst seviyeye çıkaran en önemli faktörlerdir.

YORUMLAR