Windows Bu Diske Yüklenemez Hatası Nasıl Çözülür?

Windows Bu Diske Yüklenemez hatası nasıl çözülür? Birçok kullanıcının karşılaştığı sorunu cevapladık. Gelin birlikte bakalım.

Abdullah Yılmaz -

Birçok Windows kullanıcısının bir yükleme yaparken karşılaştığı sorunlardan biri de "Windows Bu Diske Yüklenemez" hatasıdır. Aslında bu hata genel bir başlıktır çünkü altında birden çok neden yatabilir.

"Windows Bu Diske Yüklenemez" hatasının çözülmesi için birden fazla yol bulunmakta kimileri program ile kimileri programsız bir şekilde. Gelin birlikte "Windows Bu Diske Yüklenemez" hatasının çözümlerine bakalım.

Windows Bu Diske Yüklenemez Hatası Nasıl Çözülür?

Windows Bu Diske Yüklenemez hatasının birden fazla nedeni olduğunu bahsetmiştik bunları aşağıda bulabilir ve hangi hata ile karşılaşıyorsanız ona göre çözümlerine bakabilirsiniz.

Disk Bir Süre Sonra Bozulabilir Hatası

Yükleme işleminde böyle bir hata alıyorsanız yapmanız gereken işlemi durdurmak ve verilerinizi yedeklemektir. Burada disk ömrünün dolduğunu size söylemektedir, yeni bir disk alarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yine de "Windows Bu Diske Yüklenemez Disk bir süre sonra bozulabilir" hatasına devam etmek istiyorsanız cihazınızın BIOS ayarlarınıdan S.M.A.R.T ayarlarını kapatmayı deneyin.

Seçilen Diskte MBR Bölüm Tablosu Var Hatası

nasıl yapılır

Windows Defender Kapatma Nasıl Yapılır?

Seçilen Disk GPT Bölümü Stilinde Hatası 

Bu Bilgisayarın Donanımı Bu Diske Önyükleme Yapmayı Desteklemeyebilir Hatası

Windows Dinamik Diske Yüklenemiyor Hatası

Windows NFTS Olarak Biçimlendirilen Bir Bölüme Yüklenmelidir Hatası

Bu içeriğimizde birçok kullanıcının karşılaştığı Windows Bu Diske Yüklenemez Hatası'nın çözümlerini inceledik. Sizler daha önce bu hata ile karşılaştınız mı, eğer karşılaştıysanız neler yaptınız? Yorumlarda görüşlerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR