Küçük Ama Etkisi Büyük: Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Özellikleri ve Fiyatı

Şarjlı el süpürgesi modellerinden Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner kullanışlı özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte, Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner ve özellikleri!

İmge Kaplan -

Başta ofis temizliği olmak üzere hem ev hem de iş yerinde kullanılabilen bir şarjlı süpürge modeli olarak Xiaomi Mi G10 karşımıza çıkıyor. Daha az emekle daha yüksek performans elde etmenizi sağlayan şarjlı süpürge modelinde en yenilikçi teknolojiler kullanılıyor. 

Yüksek hızlı motoru sayesinde etkili bir temizlik deneyimi sunan Mi G10 vakumlu süpürgenin özelliklerini ve fiyatını bu yazımızda sizin için ele aldık. İşte, Xiaomi Mi G10 hakkındaki tüm detaylar!

Yaşam

Yüksek Emiş Gücü: Dyson Gen5detect Kablosuz Süpürge Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner Özellikleri

TFT renkli, çözünürlüğü yüksek ekran sayesinde temizlik durumunu ve pil seviyesini kontrol edebilme imkânınız bulunuyor. Bu ekran üzerinde hız değiştirme göstergesi, 11 farklı dil seçeneği, sürekli çalışma modu ve pil seviyesini izleme gibi seçenekler sıralanıyor.

Xiaomi Mi G10’un teknik özellikleri ise şu şekilde:

Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner Fiyatı

Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner’ı farklı satıcılar dan temin etme imkânınız bulunuyor.  Bu da ürün fiyatında ufak farklılıklara neden olabiliyor.

Ancak, genel olarak baktığımızda Xiaomi Mi G10 Vacuum Cleaner’ın 9.500 TL - 11.000 TL aralığında satışa sunulduğunu söyleyebiliriz. Bazı satıcılarda bulunan teşhir ürünlerinde ise aynı cihaza daha düşük fiyatla sahip olma şansınız var.

Benzer İçerikler

YORUMLAR