Xiaomi Smart Band 7 Pro Aktivite Bilekliği Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi'nin teknik özellikleri ile dikkat çeken akıllı aktivite bilekliğini yakından tanıyın. İşte, Xiaomi Smart Band 7 Pro'nun özellikleri ve fiyatı!

İmge Kaplan -

Xiaomi Smart Band 7 Pro, sadece şık bir aksesuar olmanın ötesine geçen bir akıllı bileklik. Aktivite sırasında değişen vücut değerlerinizi kontrol etmenize imkan tanıyan bu model, sağlık ve fitness takibi için ideal ve uygun fiyatlı bir çözüm olmasıyla dikkat çekiyor.

Kullanıcı etkileşimini kolaylaştıran fonksiyonlar sunan Smart Band 7 Pro, sahip olduğu özelliklerle kullanışlı bir akıllı bileklik arayanlar için mükemmel bir seçenek. Biz de bu yazımızda Xiaomi Smart Band 7 Pro'nun özelliklerini ve fiyatını sizler için derledik. 

teknoloji

Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları - 2024

Xiaomi Smart Band 7 Pro Özellikleri

Xiaomi Smart Band 7 Pro Fiyatı

Xiaomi Smart Band 7 Pro, Xiaomi'nin resmi web sitesinde 2.039 TL'ye satılıyor. Fakat farklı pazar yerlerinde ve mağazalarda daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Ayrıca A101 gibi mağazalarda düzenlenen kampanyalar sırasında bu akıllı bilekliği 1.599 TL'ye kadar düşen fiyatlarla bulabilirsiniz. Elbette ki fiyatlar, satıcıya ve bu yazıyı okuduğunu zaman göre değişiklik gösterebilir.

teknoloji

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Nereden satın aldınız? Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR