Yandex Haritalar ve Panorama Servisi Artık İzmir'de

Yandex'in İzmir'de gerçekleştirdiği lansmanda tanıttığı son yenilikleri Yandex Haritalar ve Yandex Panorama servislerinin detayları ve daha fazlası hakkında bilgiye ulaşın.

Yandex Haritalar ve Panorama Servisi Artık İzmir'de

Avrupa'nın en büyük internet şirketlerinden olan ve Türk internet pazarına yakın bir zamanda giriş yapan Yandex artık günde 390.000 tekil ziyaretçi alır hale geldi. Yandex bildiğiniz gibi Türk internet sektörüne çok hızlı bir giriş yapmıştı ve hemen ardından bu agresif politikasını sürdürerek Google'ın Türkiye'de yıllardır beklenmesine rağmen uygulamadığı panoramayı İstanbul ve Ankara'da devreye sokmuştu.

Yandex'in harita servisinin bir parçası olan panorama yaşadığınız şehrin cadde ve sokaklarını resimli olarak harita üzerinde görmenizi ve ayrıca harita üzerinden şehrinizin anlık trafik bilgilerini elde etmenizi sağlıyor.

Elbette sadece harita servisleri ile değil aynı zamanda webmaster araçları, arama motoruna getirilen yenilikler ve çok daha fazla yeni hizmeti Türk internetine kazandıran Yandex bugün İzmir Hilton'da düzenlediği ve Tamindir.com başta olmak üzere İzmir internet sektörünün önde gelenlerini davet ettiği lansmanda İzmir için geliştirdikleri en son yeniliği açıkladı.

Yandex Ürün Yöneticisi Serhad Akkoç'un sunduğu İzmir için duyurulan bu en son hizmet İzmir'lilerin çok uzun süredir merakla bekledikleri Yandex Haritalar İzmir Panoramaları oldu. Şu anda toplam 1500 km'lik uzunluğa sahip İzmir panoramaları her geçen gün daha da geliştirilecek ve bugünden itibaren tamamen kullanıcıların erişimine açılmış durumda.

Yandex haritalar servisini kullanarak dilediğiniz noktaya hangi rotadan gidebileceğinizi, rotanız üzerindeki trafik miktarını ve vardığınız yerde nelerle karşılaşabileceğinizi kolaylıkla 3D görüntülerle artık İzmir'de de görebileceksiniz.

Ayrıca haritalar üzerinde belirlediğiniz konumları işaretleyerek dilerseniz arkadaşlarınıza internet üzerinden gönderebilir ve buluşmalarınızı çok daha kolay hale getirebilirsiniz.

Tüm bu hizmetlere Android, iPhone ve Java destekli cep telefonlarından da kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Panorama servisine PC'lerinizden http://harita.yandex.com.tr adresinden kolayca ulaşabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili en son resim ve videolar yazımızın sonuna yayına hazır oldukları anda eklenecekler. Bu içeriklerimizi kaçırmamak için gün içerisinde yazımızı takip etmeyi unutmayın.

İşte en güzel Yandex Panorama İzmir fotoğrafları:

Yandex Türkiye'nin tüm şehirlerinde hızlı büyümesini sürdürürken aynı zamanda web tarayıcısı gibi oldukça gelişmiş ürünleri de kullanıcılara sunuyor. Yandex Browser İndir yazımızı ziyaret ederek bu ürünü indirebilirsiniz.

YORUMLAR