Yandex Uzantılı E-Mail Adresinizi Aldınız mı?

Yandex Mail Nedir? Yandex bilindiği üzere piyasaya yeni atılan ve sürekli olarak kendini geliştirmekte olan bir arama motorudur. Yandex Posta ise Yandex'in kullanıcılarına sağladığı ücretsiz bir e-posta hizmetidir. Yendex Posta isteyen tüm kullanıcılara

Yandex Uzantılı E-Mail Adresinizi Aldınız mı?

Yandex Mail Nedir?

Yandex bilindiği üzere piyasaya yeni atılan ve sürekli olarak kendini geliştirmekte olan bir arama motorudur. Yandex Posta ise Yandex'in kullanıcılarına sağladığı ücretsiz bir e-posta hizmetidir. Yendex Posta isteyen tüm kullanıcılara Yandex kalitesiyle spama karşı güvenilir bir koruma sağlayan, kolay kullanımlı bir arayüze sahip ve sınırı olmayan elektronik bir e-posta hizmetidir.

Yandex Mail Nasıl Alınır?

İlk olarak Yandex'in e-posta servisi olan Yandex Mail adresine girmemiz gerekiyor. Sayfaya giriş yaptıktan sonra karşımıza gelen ekranda "yeni hesap oluştur" butonuna tıklayarak, e-posta alma işlemine başlıyoruz.

Karşımıza gelen ilk kayıt adımında bizden istenen ad, soyad ve kullanıcı adı bilgilerini girdikten sonra "ileri" butonuna tıklayarak devam ediyoruz. Bu kayıt adımında belirleyeceğiniz kullanıcı adı, aynı zamanda sizin Yandex Mail adresiniz olacaktır. Örneğin: Kullanıcı adı olarak cancevrim seçerseniz, Yandex mail adresiniz [email protected] olacaktır.

İlk kayıt adımını tamamladıktan sonra, ikinci adımda karşımıza doldurmamız gereken; şifre, şifre onayı, güvenlik sorusu (isteğe göre seçilecek), güvenlik sorusu cevabı, alternatif e-posta, cep telefonu ve en altta doğrulama kodu bulunmaktadır. Bizden istenen gerekli bilgileri doldurduktan sonra "Kaydol" butonuna tıklayarak kayıt işlemini tamamlıyoruz.

"Kaydol" butonuna tıkladıktan sonra yeni bir sayfada karşımıza üyelik bilgilerimizin bulunduğu bir sayfa geliyor ve işlem tamam. Artık sizin de bir Yandex E-Posta hesabınız var. İsterseniz bu sayfa üzerinde "kendinizle ilgili daha fazla bilgi verin" bölümünü doldurabileceğiniz gibi, isterseniz de "onay kodu al" butonuna tıklayarak telefonunuza bir onay kodu göndererek, e-posta hesabınızı onaylayabilirsiniz. Tüm işlemleriniz tamamsa sonraki adım olarak "Yandex.Mail'e git" butonuna tıklayarak, yeni e-posta kutumuza giriş yapabiliriz.

Ve karşınızda Yandex E-Posta kutunuz.

Yandex servislerinin en iyi performansı yine Yandex'in kendi web tarayıcısı ile verdiğini düşünürseniz, Yandex İndir sayfamıza göz atmaktan çekinmeyin.

YORUMLAR